24.7 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ ΑΕΚ ο Χήνας

Αυτό το καλοκαίρι ο Μάκης Αγγελόπουλος προχωρά σε ορισμένες αλλαγές στο οργανόγραμμα της ΚΑΕ ΑΕΚ, από τις οποίες η πιο σημαντική είναι η προαγωγή του Γιώργου Χήνα σε θέση γενικού διευθυντή της εταιρείας. Είναι μία εξέλιξη η οποία έχει δρομολογηθεί εδώ και αρκετό καιρό, όπως σας έχει ενημερώσει το basketa.gr, και ανακοινώθηκε σήμερα επισήμως.

Είναι μία εξέλιξη εν πολλοίς αναμενόμενη, καθώς ο Γιώργος Χήνας έχει προ πολλού εξελιχθεί σε δεξί χέρι του Μάκη Αγγελόπουλου στην ΚΑΕ, σε έναν άνθρωπο που τυγχάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του ιδιοκτήτη της εταιρείας και έτσι κι αλλιώς χειριζόταν εδώ και καιρό πολλά από τα σοβαρά ζητήματα που αφορούσαν την ΑΕΚ και δεν περιοριζόταν μόνο στα στενά καθήκοντα του team manager, που ήταν μέχρι πρότινος το πόστο του

Ο Γιώργος Χήνας υπάρχει στην ΑΕΚ πριν από τον Μάκη Αγγελόπουλο, καθώς είχε αρχίσει να βοηθά εθελοντικά ήδη από την περίοδο που τη διοίκηση είχε ο Μπάμπης Καραμανλής (τέλη της δεκαετίας του 2000), ενώ ασχολήθηκε ενεργά από τον υποβιβασμό στην Α2 και μετά. Ήταν δε μαζί με τον Αλέξη Αλεξίου ουσιαστικά οι μόνοι άνθρωποι που βρήκε ο Μάκης Αγγελόπουλος στην ΚΑΕ το φθινόπωρο του 2014, όταν ανέλαβε.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

"Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ο Γιώργος Χήνας αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής (General Manager) στο νέο διοικητικό-οργανωτικό σχήμα, έτσι όπως αυτό επιβάλλει η νέα εποχή της «Βασίλισσας».

Ο Γιώργος Χήνας διετέλεσε επί εννέα (9) έτη Τeam Manager της ΑΕΚ, με πολυσχιδή, αδιάλειπτη και ποιοτική προσφορά στην εταιρία και στο σύλλογο, από τα «πέτρινα» έως και την επιστροφή της ΑΕΚ στην απαιτητική κανονικότητα.

To επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν τα επόμενα βήματα της δομικής αναδιάρθρωσης της ΑΕΚ ΒC".

Σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη του Γιώργου Χήνα στη θέση του team manager, αυτός θα είναι ο Δημήτρης Μαυροειδής, όπως επίσης έχουμε αναφέρει. Απλώς, θα πρέπει πρώτα να αποφασίσει... να σταματήσει το μπάσκετ, κάτι το οποίο δεν έχει κάνει ακόμα κι εδώ που τα λέμε, δεν είναι και εύκολο να κάνει. Τη στιγμή που θα το πάρει απόφαση, η νέα θέση του τον περιμένει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ