21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Μαυροειδής team manager στην ΑΕΚ!

Η απόκτηση του Γιανίκ Μορέιρα δεν έχει σε τίποτα να κάνει με το μέλλον του Δημήτρη Μαυροειδή, παρότι οι δύο παίκτες αγωνίζονται στην ίδια θέση. Και τούτο διότι το θέμα με τον Έλληνα διεθνή σέντερ είναι τελείως διαφορετικό. Το δίλημμά του είναι αν θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ ή όχι.

Φαίνεται πως έχει πάρει την απόφασή του και, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, σύντομα αναμένεται να ανακοινώσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ότι θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Όμως από την ΑΕΚ, με την οποία συνέδεσε το τελευταίο κομμάτι της πολύ γεμάτης καριέρας του, δεν θα φύγει.

Οι στενοί δεσμοί που ανέπτυξε μαζί της τα τελευταία χρόνια, επέτρεψαν στον Μάκη Αγγελόπουλο να του προτείνει να αναλάβει κάποιο άλλο πόστο στην ομάδα, όπου δεν θα χρειάζεται να φορά σορτσάκι και αθλητική φανέλα. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο Δημήτρης Μαυροειδής θα είναι από τη νέα σεζόν ο team manager της ΑΕΚ. Γνωρίζει άριστα τα αποδυτήρια της ομάδας και μοιάζει να είναι η ενδεδειγμένη επιλογή για να αποτελέσει τον σύνδεσμο παικτών και τεχνικού επιτελείου με τη διοίκηση. Λέγεται ότι έχει αποδεχθεί την πρόταση και αναμένονται κι εδώ οι ανακοινώσεις.

Η ανάγκη να βρεθεί νέος team manager προέκυψε από το γεγονός ότι ο άνθρωπος που κατείχε μέχρι πρότινος αυτό το πόστο πήρε προαγωγή. Ο Γιώργος Χήνας θα είναι εφεξής ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ. Η θέση αυτή δεν είχε κάτοχο και η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη με δεδομένο ότι ο Χήνας αποτελεί ουσιαστικά εδώ και καιρό το δεξί χέρι του Μάκη Αγγελόπουλου στη διοίκηση της εταιρείας. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει για την μπασκετική ΑΕΚ από την εποχή του Μπάμπη Καραμανλή, τον βρήκε ο Αγγελόπουλος εκεί και με την πάροδο του χρόνου τον εμπιστεύτηκε, καθώς είδε την πολύ καλή δουλειά που κάνει σε όλους τους τομείς ευθύνης του. Τώρα πλέον ο Γιώργος Χήνας αναλαμβάνει να τρέξει όλη την ΚΑΕ, αλλά και το project του γηπέδου στα Άνω Λιόσια.

Οι ειδήσεις από τα διοικητικά της ΑΕΚ περιλαμβάνουν και μία αποχώρηση, καθώς ο Ηλίας Μπόβαλης υπέβαλε γραπτώς την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή. Ο Μπόβαλης δούλευε στην ΚΑΕ από τότε που την ανέλαβε ο Μάκης Αγγελόπουλος και ήταν ο επικεφαλής του τμήματος διάθεσης εισιτηρίων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ