16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Γαλανόλευκη» λάμψη στα «παράθυρα» (vids)

Τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με την Εθνική Ελλάδας να κερδίζει και τη Γερμανία στο «Δημήτρης Τόφαλος» και να κάνει το «εννέα στα εννέα» στον όμιλό της στην Ευρωπαϊκή Ζώνη.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παραμένει το μοναδικό αήττητο στη γηραιά ήπειρο, με τους παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου να παρασέρνουν στο διάβα τους και τα «πάντσερ» και το Γιαννούλη Λαρεντζάκη να συμπεριλαμβάνεται στο Top 5 των αναμετρήσεων της Παρασκευής (30/11), πίσω από το Γερμανό Γιοχάνες Τίμαν και τον Ισραηλινό Ταμίρ Μπλατ και μπροστά από τους Ματίας Λεσόρτ (Γαλλία) και Ντιμίτρι Κουλάγκιν (Ρωσία).

https://www.youtube.com/watch?v=PFZcYoF4zHI

Στην Αμερικανική Ζώνη, τόσο την πρώτη όσο και την τρίτη θέση στο βίντεο με τις πέντε καλύτερες φάσεις από τους πρώτους αγώνες του πέμπτου «παραθύρου» της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 κατέχει ο Καναδός Τζόελ Άντονι. Οι Βραζιλιάνοι Λούκας Ντίας Σίλβα και Αουγκούστο Λίμα και ο Γκρέγκορι Εχενίκε από τη Βενεζουέλα συμπληρώνουν το Top 5.

https://www.youtube.com/watch?v=gmZ7nNRsEZE

Ο Πλασίντε Νακιντζίμ (Τσαντ) απολαμβάνει την πρώτη θέση στην Αφρικανική Ζώνη, μπροστά από τον Αιγύπτιο Ανάς Μαχμούντ, τους Αγκολέζους Σιζέ Μαλίκ και Κάρλος Μοράις και το συμπατριώτη του, Μπιενβενού Ντιμασάλ.

https://www.youtube.com/watch?v=v2C3XxSiIYU

Στη Ζώνη Ασίας-Ωκεανίας, στην κορυφή του Top 5 βρίσκεται ο Νικολάι Μπάζιν (Καζακστάν) και τον ακολουθούν οι Γιουντάι Μπάμπα (Ιαπωνία), Μοχάμαντ Γιαμσίντι (Ιράν), Ματ Χόντγκσον (Αυστραλία) και Μάρτσιο Λάσιτερ (Καζακστάν).

https://www.youtube.com/watch?v=9GR2wNWHJrM



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ