16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γαβριήλ: «Είμαστε ο Πανιώνιος και πρέπει να στηρίξουμε αυτό το σήμα»

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Λίνος Γαβριήλ, είχε αρκετά να πει μετά την ήττα της ομάδας του από τον Προμηθέα στην Πάτρα. Μάλιστα οι δηλώσεις του ξεκίνησαν από τη γηπεδούχο ομάδα και τον προπονητή της, για να φτάσει στα προβλήματα που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν οι «κυανέρυθροι» και στον αγώνα που έπεται με τον ΠΑΟΚ:

«Αρχικά θα ήθελα επειδή είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Πάτρα εδώ, για να αντιμετωπίσω τον Προμηθέα, να συγχαρώ για το όλο οικοδόμημα τον κ. Λιόλιο και τον κ. Γιατρά,  στον οποίο έχω μια μεγάλη εκτίμηση, βλέποντας από που ήρθε, ως αυτοδημιούργητος προπονητής, έχει δεχθεί εμπιστοσύνη από τον μεγαλοπαράγοντα της ομάδας και έδειξε τι μπορεί να κάνει ένας προπονητής που εργάζεται σκληρά. Να συγχαρώ τον Προμηθέα για όλη του την προσπάθεια, όλα αυτά τα χρόνια και του εύχομαι να πάει και στην Ευρωλίγκα που είναι και το όνειρό του

Ερχόμασταν από μια ήττα που θέλαμε να νικήσουμε. Είχαμε δύο νέα πρόσωπα και αυτή την εβδομάδα κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά και το θέμα του Πάσαλιτς, στα ευχάριστα νέα της ομάδας, που απέκτησε το δεύτερο παιδί του και έπρεπε να είναι κοντά του και είμαστε όλοι χαρούμενοι γι’ αυτόν. Αλλά είχαμε και κάποια θεματάκια με τον Λαμπρόπουλο, ένα διάστρεμμα με τον Ντουρέν που είχε κάποια ενόχληση προς το τέλος και έπρεπε να τον προστατεύσουμε ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα. Θεωρώ πως δεν πιστέψαμε πως θα μπορούσαμε να νικήσουμε σήμερα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και σε κάποια σημεία που ο Προμηθέας μας έδινε την ευκαιρία, ενώ τον σταματούσαμε με την άμυνά μας, εμείς δεν πιστεύαμε μπροστά πως μπορούσαμε να σκοράρουμε και ο Προμηθέας πήρε τη νίκη. Δεν είμαι της νοοτροπίας πως πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι που χάσαμε με λίγους πόντους, είμαι της νοοτροπίας, και το είπα και στα παιδιά, πως πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή. Σε κάθε κατοχή, να πρέπει να την κερδίσουμε την κατοχή. Δεν συνέβη αυτό, είναι πνευματικό το θέμα, θα πρέπει να το συζητήσουμε κι αυτό να δούμε το βίντεο, να πούμε κάποια πράγματα έτσι ώστε να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας και να πιστεύουμε πως με όποιον και να παίζουμε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε την κάθε κατοχή. Είμαστε ο Πανιώνιος, οτιδήποτε κι αν συμβεί στην ομάδα, τα τελευταία χρόνια προσπαθεί πρέπει να υποστηρίξουμε και το σήμα που φοράμε είναι από τα πιο σημαντικά και πρέπει να το σεβαστούμε. Από εκεί και πέρα θέλουμε να κάνουμε μια καλή εβδομάδα προετοιμασίας, έτσι ώστε με τον ΠΑΟΚ να είμαστε καλύτερα από ότι ήμασταν σήμερα ώστε να πάρουμε τη νίκη στο γήπεδό μας».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ