19 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Γίνεται «Στρατηγός» και ο Βλάχος

Συνεχίζει να προσθέτει ουσία στο ρόστερ του ο Παπάγου, ο οποίος μεθοδικά και έχοντας στόχευση προσθέτει ουσιαστικούς παίκτες σε αυτό.

Έτσι, βρίσκεται πολύ κοντά στο να ενισχυθεί στις θέσεις κοντά στην ρακέτα με τον Λάμπρο Βλάχο, ο οποίος την περσινή σεζόν βρέθηκε στην Α2 και τον Αρκαδικό, έχοντας γεμάτη σεζόν με 32 συμμετοχές, και 4,1 πόντους με 3,4 ριμπάουντ ανά μέσο όρο. Ο 25χρονος φόργουορντ είχε αγωνιστεί στην Β' Εθνική την σεζόν 2015-2016 και στον Πανιώνιο, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα εκείνης της σεζόν, ενώ την επόμενη περίοδο (2016-2017) δοκίμασε την επιστροφή του στην Α2 με το Ψυχικό.

Ο δυναμικός αθλητής, με το καλό μακρινό σουτ, ξεκίνησε την πορεία του στις ακαδημίες του Πανιωνίου για να συνεχίσει σε αυτές του Ίκαρου Καλλιθέας, και να παίξει και στην Basket League της σεζόν 2012-2013 με το Περιστέρι. Στη συνέχεια ακολούθησαν Ιωνικός Νικαίας και Ηλυσιακός στην Α2. Πλέον με την απόκτηση του ο Σάββας Κατσούνης θα έχει ένα εργαλείο στο οπλοστάσιο του, θέλοντας ακόμη μερικές πινελιές για να γεμίσει το ρόστερ του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ