21.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Γίνεται… θυσία για Ντέιβις ο Τέιτουμ

Οι Σέλτικς θέλουν να φέρουν διακαώς στη Βοστόνη τον Άντονι Ντέιβις και ο Τζέισον Τέιτουμ δε δίστασε να πει, ότι μπορεί να θυσιάσει τον εαυτό του σε ενδεχόμενη ανταλλαγή.

Ο Τζέισον Τέιτουμ μοιάζει να είναι ένα από τα πολύ μεγάλα πρότζεκτ του ΝΒΑ και οι Μπόστον Σέλτικς είναι δικαιωμένοι, από την κίνησή τους να αφήσουν το νούμερο ένα του ντραφτ του 2017 με τον Μαρκέλ Φουλτζ, για να τον πάρουν στο νούμερο τρία. Μερικές φορές, όμως, η ζωή φέρνει διαφορετικά τα πράγματα και ο Αμερικανός φόργουορντ ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Μασαχουσέτη το επόμενο καλοκαίρι, προκειμένου να πετύχουν κάτι με πολύ μεγαλύτερη προοπτική.

Αυτό δεν αφορά τίποτα άλλο, από την προσπάθεια να ντυθεί στα πράσινα ο Άντονι Ντέιβις. Ο «αστέρας» των Νιου Όρλινς Πέλικανς έχει αρχίσει να γίνεται το... μήλον της έριδος για πολλούς και οι «Κέλτες» δε σταματούν να τον... ζαχαρώνουν, με τον Κάιρι Ίρβινγκ ειδικά να επιχειρεί να τον πείσει. Και ο Τέιτουμ, επίσης, δεν έκρυψε τη διάθεσή του να γίνει... θυσία μέσω ενδεχόμενης ανταλλαγής.

«Ναι, θα αντάλλαζα τον εαυτό μου για τον Άντονι Ντέιβις», είπε ο ίδιος, δείχνοντας για άλλη μια φορά την τρομερή διάθεση ολόκληρου του συλλόγου να φέρει τον... μονόφρυδο σέντερ. Και η προσπάθεια είναι πολύπλευρη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ