23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Βόμβα» Μπατή η Μεγαρίδα

Μπορεί στα Μέγαρα η κίνηση να φαινόταν υποτονική, αλλά ο Γιώργος Μάνταλος και οι συνεργάτες του δούλευαν μεθοδικά, και έτσι κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με τον Μάριο Μπατή, φτάνοντας σε μια τεράστια μεταγραφή.

O 40χρονος γκαρντ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, με την εμπειρία του να είναι δεδομένη, και τον ίδιο να επιστρέφει στην Β' Εθνική μετά από μια τριετία, όταν και αποτέλεσε βασικό μέλος των συνεχόμενων ανόδων του Ιωνικού Νικαίας προς την Basket League, στην οποία αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια την σεζόν που μας άφησε, έχοντας 2,4 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ.

Πριν τον Ιωνικό, κέρδισε δυο ανόδους με τον Φάρο Κερατσινίου, ενώ έχει μακρά πορεία στην Α1 με Πανιώνιο, Ηράκλειο, Ολύμπια Λάρισας, Μαρούσι και Απόλλωνα Πατρών, ενώ έχει αγωνιστεί και σε αρκετές ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με αποκορύφωμα τα 19 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα με το Μαρούσι την σεζόν 2009-2010.  Σε επίπεδο Α2, έχει επίσης αγωνιστεί σε Νήαρ Ήστ και Ηλυσιακό.

Πλέον, στη Μεγαρίδα αναμένονται άμεσα οι επόμενες κινήσεις , στο ανανεωμένο ρόστερ που δημιουργεί ο Γιώργος Μάνταλος και οι συνεργάτες του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ