24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Βόμβα» με Διαμαντόπουλο το Κουκάκι (pic)

Ο Σπύρος Διαμαντόπουλος είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, αλλά είχε αφήσει ένα παράθυρο για να αγωνιστεί σε τοπικό επίπεδο, κάτι που εντέλει θα γίνει, με μια συνήθεια ετών, όπως το μπάσκετ, να μην μπορεί να κοπεί σύριζα.

Έτσι, συμφώνησε με το Κουκάκι, το οποίο θα αγωνίζεται στον πρώτο όμιλο της Β' ΕΣΚΑ, και έχοντας συμπαίκτη τον Κώστα Τσότσο, ο οποίος ενσωματώθηκε στα μέσα της περσινής σεζόν, θα βοηθήσουν την Αθηναϊκή ομάδα να κυνηγήσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά :

«Με μεγάλη χαρά και ακόμα μεγαλύτερη τιμή καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Σπύρο Διαμαντόπουλο (@spyros_diamantopoulos ). Ξεκίνησε την καριέρα από τον Αρίωνα (2003-2005) στη Γ' Εθνική, συνέχισε στον Γκυζιακό (2005-2007) και ακολούθησε η ΑΕΝΚ (2007-2014), με τη φανέλα της οποίας έφτασε να αγωνιστεί από τις τοπικές κατηγορίες και την Α' ΕΣΚΑ ως την Α1 για τρία χρόνια. Την τελευταία του ομάδα πριν την... επόμενη ήταν ο Αμύντας, στον οποίο αγωνίστηκε για 5 χρόνια (2014-2019), ξεκινώντας από την Β' Εθνική και καταλήγοντας στην Α2. Χαρακτηριστικό της πορείας του είναι το γεγονός ότι πανηγύρισε μια άνοδο σε όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκε . Σπύρο, καλώς ήλθες και καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ