19.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Βόλτα στο Χολαργό για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα τον Χολαργό εκτός έδρας με 81-64, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι «πράσινοι» εδώ και καιρό έχουν «κλειδώσει» την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, ενώ οι γηπεδούχοι θα τερματίσουν όγδοοι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Αυτό σημαίνει ότι οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και στον πρώτο γύρο των πλέι οφ.

Το «τριφύλλι» από την πρώτη περίοδο θέλησε να κυριαρχήσει και τα κατάφερε, καθώς στο 10' ήταν μπροστά με 26-17, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με 43-30.

Οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη θέλησαν να μπουν ξανά στο... κόλπο στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά αυτό δεν τους το επέτρεψε ο Παναθηναϊκός ο οποίος διατήρησε το προβάδισμά του.

Μάλιστα στην τελευταία περίοδο οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν ακόμα και με διαφορές μεγαλύτερες των είκοσι πόντων, πριν διαμορφωθεί το τελικό 81-64.

Ο «ΖΕΣΤΟΣ»: Ο Ντεσόν Τόμας συνέχισε τις καλές εμφανίσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο. Ο Αμερικανός φόργουορντ ηγήθηκε στο σκοράρισμα με 17 πόντους, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης πρόσθεσε 10. Σημαντικός ο πλουραλισμός για την ομάδα του Αμερικανού τεχνικού, καθώς σκόραραν και οι δώδεκα παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν. Για τους γηπεδούχους προσπάθησε ο Ντάνι Αγκμπελέσε με 12 πόντους και 8 ριμπάουντ.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ιδιαίτερα εύστοχος, αλλά κυριάρχησε στα ριμπάουντ με 47 έναντι 38 των αντιπάλων του κι έκανε το έργο του σαφώς πιο δύσκολο. Πολύ άστοχος στις βολές ο Χολαργός με 11/21, δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ