19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Βροχή» συγχαρητηρίων για τους Νέους (pics)

Μόλις ένα βήμα ακόμα θα πρέπει να κάνει η Εθνική Ελλάδας Νέων Ανδρών για να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 της Κρήτης.

Η «γαλανόλευκη» έδωσε συνέχεια στην αήττητη πορεία της στα κρητικά παρκέ, κερδίζοντας και την Ισπανία στα Δύο Αοράκια. Ο Γιάννης Μπουρούσης, με μήνυμά του στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να δώσει δύναμη στον Ηλία Παπαθεοδώρου και τους παίκτες του εν όψει του τελικού με το Ισραήλ (23/07, 21.15). «Άλλο ένα έμεινε μάγκες», έγραψε μέσω Instagram, δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία των Ελλήνων διεθνών.

https://www.instagram.com/p/BW3Oz7tDOEC/

Ο ΠΣΑΚ, από την πλευρά του, ανέφερε στην ανακοίνωσή του: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών συγχαίρει την Εθνική μας ομάδα Νέων-Ανδρών για την πρόκρισή της στον τελικό του Ευρωμπάσκετ που διεξάγεται στην Κρήτη και της εύχεται καλή τύχη απέναντι στο Ισραήλ. Με τις απουσίες και τα αμέτρητα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αισθανόμαστε ότι ήδη έχετε κάνει υπέρβαση και σας αξίζουν πολλά ΜΠΡΑΒΟ. Δείξατε σε όλους τι σημαίνει ελληνική ψυχή! Συγχαρητήρια ΑΝΔΡΕΣ...».

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης επίσης συνεχάρη τον Ηλία Παπαθεοδώρου και τους παίκτες του: «Το ελληνικό μπάσκετ συνεχίζει να μας προσφέρει μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις. Σειρά είχε η εθνική ομάδα U20 του Ηλία Παπαθεοδώρου να μας χαρίσει ένα ακόμη μετάλλιο σε διεθνή διοργάνωση μετά από τον θρίαμβο απέναντι στην Ισπανία. Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, το τεχνικό τιμ, την ομοσπονδία για την εξαιρετική πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Ευρωμπάσκετ. Για μια ακόμη φορά σας ευχαριστούμε που συνεχίζετε να κρατάτε ψηλά τη σημαία του ελληνικού μπάσκετ και να δίνετε χαρά σε όλο τον ελληνικό λαό. Όλη η Ελλάδα βρίσκεται στο πλευρό σας στην προσπάθεια που θα κάνετε για να κατακτήσετε την κορυφή της Ευρώπης. Το μέλλον σάς ανήκει».

Μέσω Twitter, όπως και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τοποθετήθηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης. «Μπράβο στην Εθνική Νέων που κέρδισε την Ισπανία και πάει στον τελικό του Ευρωμπάσκετ! Το ελληνικό μπάσκετ συνεχίζει να γράφει ιστορία!», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://twitter.com/kmitsotakis/status/888866000334204928



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ