17.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βρήκε χορηγό και συνεχίζει η Basket League

Την... σχεδόν οριστική συμφωνία με την εταιρία που θα είναι ο κεντρικός χορηγός του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος στην τηλεδιάσκεψη του ΕΣΑΚΕ που είναι σε εξέλιξη, με βασικό θέμα το τι μέλλει γενέσθαι, λόγω της πανδημία.

Η Stoiximan επιστρέφει στο πρωτάθλημα μπάσκετ για να διαδεχτεί σε ρόλο χορηγού ονόματος την ΕΚΟ, με τα λεφτά πάντως που θα δώσει την πρώτη χρονιά, προστιθέμενα και σε αυτά που θα δίνει η ΕΚΟ από ρόλο δεύτερου χορηγού να μην πλησιάζουν καν αυτά που έδινε η ΕΚΟ πέρυσι! Η συμφωνία πάντως ακόμα δεν έχει υπογραφεί, αφού οι εταίροι του ΕΣΑΚΕ συμφώνησαν να ζητήσουν μερικές αλλαγές στους τελικούς όρους που προτείνει η εταιρία, κυρίως σε ό,τι αφορά τον δεύτερο χρόνο.

Από το ολότελα βέβαια, κάτι είναι κι αυτό, έστω και για τους τύπους να εμφανίζει έναν κεντρικό χορηγό το πρωτάθλημα και με τη δεύτερη χρονιά να προβλέπει σημαντικά αυξημένο ποσό, με υπερδιπλασιασμό. Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι αν θεωρείται απαραίτητη προϋπόθεση η επιστροφή του Ολυμπιακού, όπως έχει συμβεί με την συμφωνία με την ΕΡΤ.

Στα άμεσου ενδιαφέροντος, μεταφέρθηκε η μέχρι ώρας πληροφόρηση που λέει ότι η επαγγελματική λίγκα θα συνεχίσει απρόσκοπτα τη δράση της και μετά την αναμενόμενη για αύριο ανακοίνωση νέας δέσμης μέτρων, αφού γίνονται πολύ τακτικά τεστ σε όλες τις ομάδες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ