13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ολοταχώς προς «λουκέτο» πλην επαγγελματικών λιγκών!

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, σε όλη τη χώρα και σε όλους τους τομείς της ζωής, αναπόφευκτα και ο αθλητισμός συμπεριλαμβάνεται σε αυτές και αυτή την ώρα οι πληροφορίες συγκλίνουν ως προς μια μαζική αναστολή διοργανώσεων για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Οι λοιμωξιολόγοι συνεδριάζουν από νωρίς το μεσημέρι για ένα συνολικό πακέτο αποφάσεων και ως προς τον αθλητισμό, η απόφαση που προκρίνεται είναι να συνεχιστούν μόνο οι επαγγελματικές λίγκες, στις οποίες είναι υποχρεωτικά τα συνεχή τεστ.

Μιλώντας για το μπάσκετ, αν δεν αλλάξουν πράγματα μέχρι αύριο, αναμένεται να ανακοινωθεί ότι θα συνεχιστεί μόνο η Basket League και θα... αναπαυτούν όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα, τουλάχιστον για 15 μέρες σε πρώτη φάση.

Στον ΕΣΑΚΕ έτσι κι αλλιώς στις 7μ.μ. έχει συγκληθεί έκτακτη τηλεδιάσκεψη για ενημέρωση, αφού είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους αρμόδιους και για εκτίμηση της κατάστασης, ενώ στην ΕΟΚ και στις τοπικές ενώσεις είναι σε κατάσταση ετοιμότητας, έχοντας... υποψίες για το πού πάει το πράγμα.

Αν υπάρξει αύριο αυτή η ανακοίνωση, εξυπακούεται ότι θα έχει άμεση εφαρμογή, δηλαδή από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ