19.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βοροντσέβιτς κατά διαιτητών: «Ήταν εντελώς άσχετοι»

Επίθεση στους διαιτητές της αναμέτρησης της Ρωσίας με τη Νιγηρία, που τέλειωσε με δύσκολή νίκη των Ρώσων, εξαπέλυσε ο Αντρέι Βοροντσέβιτς, χαρακτηρίζοντάς τους άσχετους. 

Ο έμπειρος φόργουορντ παρά τη νίκη της ομάδας του στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τις αποφάσεις της διαιτητικής τριάδας και με δηλώσεις του επιτέθηκε κατά των Μπερμούντες (Μεξικό), Κάτο (Ιαπωνία) και Αλ-Σουγουαϊλί (Ιράκ) λέγοντας πως είναι άσχετοι.

Συγκεκριμένα ο Ρώσος άσος δήλωσε:

«Για να είμαι ειλικρινής οι διαιτητές ήταν άσχετοι, εντελώς άσχετοι. Σφύριζαν με ακατανόητο τρόπο. Να με συγχωρούν οι κύριοι διαιτητές, αλλά δεν αντιμετωπίζω καλά τέτοιες διαιτησίες. Προφανώς δεν ξέρουν πώς παίζεται το μπάσκετ στην Ευρώπη, όπου οι επαφές επιτρέπονται», είπε αρχικά σύμφωνα με το sports.ru ο Ρώσος φόργουορντ.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν είμαστε σοφτ και δεν παίζουμε βόλεϊ, όπου οι παίκτες χωρίζονται από ένα δίχτυ. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι πρόκειται για παιχνίδι επαφών. Ωστόσο, πιστεύω ότι κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα βελτιωθούν. Διαιτητές, πιστεύω σε εσάς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ