15.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λέικερς – Χοκς 94-99: Τα “γεράκια” διευρύνουν το σερί (vids)

Οι Ατλάντα Χοκς βρίσκονται σε καλό φεγγάρι και το έδειξαν για μία ακόμη φορά. Επικράτησαν των Λέικερς στο Λος Άντζελες με 99-94 και διεύρυναν το δικό τους σερί στις οχτώ συνεχόμενες νίκες, το μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ. Οι Λέικερς αναγκάστηκαν να αγωνιστούν χωρίς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος τραυματίστηκε στη δεύτερη περίοδο.

Ο Τζον Κόλινς γέμισε τη στατιστική του με 27 πόντους, 16 ριμπάουντ, τρία κλεψίματα και τρεις τάπες. Ο Ντανίλο Γκαλινάρι ήρθε να προσθέσει 18 πόντους με τέσσερα εύστοχα τρίποντα και ο Τρε Γιανγκ οδήγησε την ομάδα , αφήνοντας το παιχνίδι με 14 πόντους και 11 ασίστ. Οι Χοκς δεν έχουν γνωρίσει ακόμη την ήττα υπό τις οδηγίες του νέου τους προπονητή, Νέιτ ΜακΜίλαν, ο οποίος ήταν μέχρι την απόλυση του Λόιντ Πιρς, μέλος του τεχνικού επιτελείου.

Για τους Λέικερς ο Μοντρέζλ Χάρελ είχε 23 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ, ο Ντένις Σρέντερ πρόσθεσε 16 πόντους, επτά ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, ο Μαρκίφ Μόρις είχε 12 πόντους και έξι ριμπάουντ, ενώ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στα 10'36'' που είχε προλάβει να παίξει σημείωσε 10 πόντους και είχε ακόμη ένα ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ