21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Βεργίνης: «Χάρισα χρήματα στον Άρη και στοχοποιούμαι» (vid)

Αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα η ΚΑΕ Άρης εξέφρασε από απορία και προβληματισμό μέχρι οργή και αγανάκτηση για τη στάση που τηρούν ο Δημήτρης Βεργίνης και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης στο θέμα των χρημάτων που τους οφείλονται, με τους δύο πρώην παίκτες της ομάδας να ζητούν την καταβολή τόκων και προσαυξήσεων των αρχικών ποσών. Ο Βεργίνης απάντησε σε όσα καταλογίσουν οι «κιτρινόμαυροι» σε αυτόν αλλά και στον Τσαϊρέλη.

 


Σε γραπτή δήλωση του, ανέφερε: «Με απορία κι απογοήτευση διαπιστώνω τη στοχοποίησή μου μέσα από δημοσιεύματα τα οποία προέρχονται από διαρροές της Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ. Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας θα ήθελα να αναφέρω τα εξής: Ο Δημήτρης Βεργίνης χάρισε στον ΑΡΗ ποσό άνω του 50% των οφειλουμένων του( αυτό αποδεικνύεται από έγγραφα και αποδείξεις που είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου ). Το ποσό αυτό συνολικά ανέρχεται στις 125.000 ευρώ. Θα μπορούσε ίσως η Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ να αναφέρει κάποιον ξένο η Έλληνα καλαθοσφαιριστή (πλην του Μιχάλη Τσαϊρέλη) που να έχει προβεί σε ανάλογη πράξη; Έχει συμβεί ποτέ στην Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ ή γενικότερα στην ιστορία του ΑΡΗ, αθλητής που έχει υποστεί σοβαρότατο τραυματισμό αγωνιζόμενος με την ομάδα του, να έχει εισπράξει καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν το ποσό του ενός μηνός, δίχως ωστόσο να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα;

 


Υπενθυμίζω επίσης στην Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ πως ήμουν από τους πρώτους αθλητές που διευκόλυνα την ένταξή της στο άρθρο 99 χαρίζοντας σοβαρότατο ποσό και υπογράφοντας αντίστοιχη δήλωση. Υπενθυμίζω ξανά στην Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ ότι ήμουν από τους πρώτους αθλητές που διευκόλυνα την Κ.Α.Ε επί διοικήσεως κ. Γουλιέλμου, μειώνοντας και διακανονίζοντας το ποσό της οφειλής μου. Ωστόσο η συμφωνία αυτή δεν τηρήθηκε ποτέ, ενώ την ίδια χρονική περίοδο άλλοι συνάδελφοι μου καλαθοσφαιριστές εισέπρατταν τα οφειλόμενά τους κι η ΚΑΕ παράλληλα πραγματοποιούσε μεταγραφές. Υπενθυμίζω ακόμα στην Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ πως ακόμα και πρόσφατα ήμουν αρωγός στην προσπάθεια της ώστε να μην καταπέσει η εγγυητική (και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά εκεί στην Κ.Α.Ε ),Ο Δημήτρης Βεργίνης λοιπόν κυνηγάει τον Άρη;”.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ