14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Άρης: Οργή για τους ανυποχώρητους

Ο αγώνας δρόμου του Άρη για τη ρύθμιση των οφειλών και την την εξασφάλιση της αδειοδότησης ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, αλλά εξελίσσεται σε αγώνα μετ'εμποδίων. Μιχάλης Τσαϊρέλης και Δημήτρης Βεργίνης παραμένουν ανυποχώρητοι, γεγονός που έχει προκαλέσει οργή και αγανάκτηση στους «κιτρινόμαυρους». 

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, την ώρα που βρίσκεται εν εξελίξει η προσπάθεια του Άρη να κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα και οι ξένοι παίκτες έχουν δεχθεί «κούρεμα» οφειλών, η πλευρά των Μιχάλη Τσαϊρέλη και Δημήτρη Βεργίνη, μέσω των νομικών εκπροσώπων τους, επιμένουν να διεκδικούν τόκους και προσαυξήσεις, αξιώνοντας μεγαλύτερα ποσά από τα οφειλόμενα, τα οποία εισπράττουν μέσω των κατασχέσεων, τις οποίες έχουν κάνει στα έσοδα της ΚΑΕ. 

Υπενθυμίζουμε ότι η αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Άρης από τους Κων/νο Χαραλαμπίδη, Νικόλαο Αργυρόπουλο, Νικόλαο Μπάρλο, Θεοφάνη Κουμπούρα, Σπυρίδωνα Μούρτο, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημήτριο Βεργίνη, Θεόδωρο Ζάρα και τον προπονητή Δημήτριο Πρίφτη έχει αναβληθεί επ’αόριστον.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ