19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βεζένκοφ: Το MVP, η πικρία και η επόμενη μέρα (vids)

Τον τίτλο του bwin MVP του Ολυμπιακού για τον μήνα Μάρτιο, τον τελευταίο ολοκληρωμένο μήνα αγωνιστικών υποχρεώσεων πήρε ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της στοιχηματικής εταιρίας για τη γεύση του από τη φετινή σεζόν, την δικιά του πρόοδο αλλά και για το μέλλον.

Ο παίκτης των ερυθρολεύκων, ο οποίος είχε αναδειχθεί και ως ο πολυτιμότερος παίκτης της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της EuroLeague, ήταν καταλυτικός στον θετικό τελευταίο μήνα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Ολυμπιακός έκλεισε την συμμετοχή του στη φετινή διοργάνωση με ρεκόρ 4-2 στα τελευταία 6 παιχνίδια, στα οποία ο Βεζένκοφ ήταν και ο πιο καταλυτικός παίκτης της ομάδας του Πειραιά.

Από τις 6 εμφανίσεις του φυσικά δεν μπορούμε παρά να ξεχωρίσουμε τους 31 πόντους, τα 10 ριμπάουντ και τις 3 ασίστ του (με 41 ranking) στη νίκη στο Βερολίνο απέναντι στην ομάδα της Αλμπα, παιχνίδι που δεν είναι υπερβολή να χαρακτηριστεί και ως η καλύτερη εμφάνιση του 26χρονου στην μέχρι τώρα καριέρα του στον Πειραιά.

Ο Βεζένκοφ μίλησε στην κάμερα της στοιχηματικής εταιρίας για αυτήν του τη διάκριση και ρωτήθηκε για το "ταμείο" της φετινής χρονιάς, της πρώτης ολοκληρωμένης σεζόν κάτω από τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "οι κακές στιγμές ήταν περισσότερες από τις καλές και γι'αυτό πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά ωστέ να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι την επόμενη σεζόν".

Μιλώντας για τη βελτίωση του ίδιου, ο Βεζένκοφ ξεχώρισε τη "δουλειά που έβαλα στην προηγούμενη καραντίνα και επίσης η εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο προπονητής μου με τους συμπαίκτες μου για να κάνω ένα βήμα παραπάνω."

Τέλος, έδωσε και ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν, στην οποία φυσικά έχει στραφεί το ενδιαφέρον όλων στον σύλλογο:

"Σίγουρα τον πικράναμε, σίγουρα το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε ο κόσμος. Αλλά θεού θέλοντος και δεδομένων των συνθηκών ελπίζουμε ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας την επόμενη σεζόν να στηρίζει την ομάδα και μαζί να καταφέρουμε κάτι πάρα πολύ καλό, που δεν το καταφέραμε αυτή τη σεζόν"

Δείτε αναλυτκά τις δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ στην κάμερα της bwin:

https://www.youtube.com/watch?v=oHRWWAvG284



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ