18.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βεζένκοφ: “Το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς για 30′” (vid)

O Σάσα Βεζένκοφ για μία ακόμη φορά έδειξε το (πολύ) καλό του πρόσωπο για τον Ολυμπιακού. Στη νίκη επί της Βαλένθια στην Ισπανία απόψε για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας βοήθησε τους "ερυθρόλευκους" να διατηρήσουν το αήττητο στη "Λα Φοντέτα". Οι Πειραιώτες βρίσκονται πλέον στο 6-0 όταν παίζουν στην ισπανική πόλη.

Ο Βεζένκοφ παραδέχθηκε μετά τον αγώνα πως ήταν ένα στοιχείο που δεν γνώριζε. Άλλο όμως ήταν αυτός που ενδιαφέρει τον ίδιο όπως είπε: "Δεν το ήξερα... Αλλά θα ήμουν πιο χαρούμενος αν ήμασταν στα πλέι οφ! Όλοι μας βλέπουμε ήδη τη συνέχεια. Μεθαύριο έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι (σ.σ. με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη) και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε τη νίκη".

Σύμφωνα με τον ίδιο ο Ολυμπιακός "έκανε το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς για τρία δεκάλεπτα" και συνέχισε: "Το μπάσκετ όμως είναι σαράντα λεπτά. Η Βαλένθια πίεσε σε όλο το γήπεδο, κάναμε λάθη, υπήρχε ασυνεννοησία μεταξύ μας κάποιες στιγμές και επέστρεψαν στο παιχνίδι. Συνολικά όμως κάναμε ένα καλό παιχνίδι και ελέγξαμε το ρυθμό".

Ο Σάσα Βεζένκοφ είχε απόψε 19 πόντους και έξι ριμπάουντ και ένα τρίποντο που ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι όταν η Βαλένθια είχε πλησιάσει επικίνδυνα, γράφοντας το 71-82 με 1'33'' για τη λήξη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ