18.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βεζένκοφ: “Είναι περίεργο που ακούσαμε και πάλι τον κόσμο”

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Μπασκόνια με 16 πόντους. Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε: "Ήταν μια μεγάλη νίκη που ήρθε με πολύ καλή άμυνα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Τους περιορίσαμε στους 50 πόντους και παίξαμε αρκετά καλά στην επίθεση. Είναι όμως ένα κομμάτι στο οποίο μπορούμε να βελτιωθούμε. Θα πρέπει να δούμε πως παίξαμε επιθετικά στο βίντεο και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι".

Αναφερόμενος στους φιλάθλους που επέστρεψαν στις εξέδρες του ΣΕΦ και γενικότερα των γηπέδων στην Ελλάδα τόνισε: "Ήταν λίγο περίεργο να ακούμε τον κόσμο. Ένα χρόνο έλειπε. Ανυπομονούμε για μια καλή και γεμάτη σεζόν δίπλα τους".

Eπιστρέφοντας στο παιχνίδι, αλλά και στην ελληνική συνέχεια δήλωσε: "Ξέραμε πως η Μπασκόνια έρχεται με μέιον έναν πλέι μέικερ, τον Μπόλντγουιν και ο προπονητής μας είπε να βάλουμε πίεση στον Γκρέιντζερ. Κάναμε καλή δουλειά πάνω του. Ξέραμε ότι αν τον περιορίσουμε θα ήταν πιο εύκολο για μας. Τώρα βλέπουμε το ελληνικό πρωτάθλημα. Από φέτος η πραγματικότητα έχει αλλάξει. Περιμένουμε το παιχνίδι της Κυριακής. Το σημερινό θα το ξεχάσουμε από σήμερα".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ