20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Βεζένκοφ: «Αυτά μου δίδαξε ο Σπανούλης» (vids)

Ο Σάσα Βεζένκοφ αναφέρθηκε στην εύκολη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ και στα όσα τον έμαθε ο Βασίλης Σπανούλης, με τον Δημήτρη Φλιώνη να μιλάει από την πλευρά της Ένωσης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Βούλγαρος φόργουορντ των «ερυθρόλευκων»:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα και χαρούμενος που κερδίσαμε. Παίξαμε χαλαρά γιατί θα παίζουμε σερί παιχνίδια όλες τις εβδομάδες και δεν θα πρέπει να μπαίνουμε χωρίς συγκέντρωση».
 
Για την επιστροφή στο πρωτάθλημα:
 
«Είναι όμορφο, αντί να είμαστε σπίτι μας παίζουμε παιχνίδια.,».
 
Για τον Σπανούλη:
 
«Ο Βασίλης αυτό που μου έχει μάθει είναι σε κάθε που κάνεις να κερδίζεις. Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος, πρέπει να τα δίνεις όλα για να κερδίζει η ομάδα σου. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να κερδίζουμε και την Παρασκευή έχουμε δύσκολο αγώνα».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Φλιώνης υπογράμμισε:
 
«Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα με πολλές λύσεις. Είχε περισσότερη ενέργεια και δεν μπορούσαμε να αντέξουμε στο ρυθμό. Σε κάποια φάση δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε στο σκοράρισμα. Έχουν πολύ ταλέντο και δεν μπορούσαμε να τους σταματήσουμε όπως θα θέλαμε».
 
Για την ΑΕΚ που είναι καινούρια και τα θετικά δείγματα γραφής:
 
«Προσπαθούμε να παίξουμε γρήγορο μπάσκετ και σύγχρονο και να βγάλουμε όσο καλύτερη εικόνα γίνεται στο παρκέ. Προσπαθώ να ακολουθώ τις οδηγίες των προπονητών και να βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ