21.9 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Βατούτιν: «Σε καραντίνα ο Τζέιμς»

O πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι ο Μάικ Τζέιμς βρίσκεται σε καραντίνα, καθώς δείπνησε μαζί με παίκτες της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Αυτό μπορεί να μην φαίνεται περίεργο το ότι πήγε για δείπνο με συναθλητές του από την ομάδα του Εβγκένι Πασούτιν αλλά το μελανό σημείο της υπόθεσης είναι ότι αγωνίστηκε πριν λίγες ημέρες με την Κάλεφ όπου ένας μέλος της βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και πλέον όλα τα άτομα της Κουμπάν βρίσκονται σε καραντίνα.

Οπότε αυτή η κίνηση οδήγησε τους πρωταθλητές Ευρώπης να παροτρύνουν τον Μαικ Τζέιμς να κάνει εξετάσεις και να μείνει σε καραντίνα στο σπίτι του ώστε να παρακολουθήσουν την κατάσταση της υγείας του.

«Τη στιγμή που ο Μάικ και οι παίκτες της “Λόκο” δείπνησαν μαζί, ο παίκτης μας δεν ήξερε ότι ο βοηθός προπονητής της Κάλεβ, βγήκε θετικός με κορωνοϊό. Ήταν μια ατυχής συγκυρία.

Ο Μάικ βρίσκεται τώρα σε καραντίνα. Περιμένουμε τα αποτελέσματα των τεστ στο Κρασνοντάρ. Όλο αυτό το διάστημα, οι γιατροί μας παρακολουθούν στενά την κατάστασή του. Σήμερα δεν έκανε προπόνηση με την ομάδα, περιμένουμε τα αποτελέσματα και ελπίζουμε για το καλύτερο» ήταν τα λόγια του Αντρέι Βατούτιν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ