21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Βασιλειάδης: «Μεγάλη επιτυχία, είμαστε με την Ομοσπονδία και τη FIBA»

Ο Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε για την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του Basketball Champions League, αλλά αναφέρθηκε τόσο στην ΕΟΚ όσο και στη FIBA.

Χαρακτηριστικά τα λόγια του Υφυπουργού Αθλητισμού:

«Είναι μία μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ. Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι και περιμένουμε όλοι τον τελικό. Σε αυτό το γήπεδο το ελληνικό μπάσκετ έχει ζήσει μεγάλες στιγμές και με την Εθνική και με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στην ΚΑΕ ΑΕΚ και στους εργαζόμενους του ΟΑΚΑ για το αποτέλεσμα. Αυτό μας δίνει και το στίγμα για το τι πρέπει να δούμε και την επόμενη εβδομάδα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Βασιλειάδης, προτού αναφερθεί στον τελικό της Κυριακής (6/4):

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Η Μονακό είναι μία πολύ καλή ομάδα, το είδαμε και στον πρώτο ημιτελικό. Στον τελικό όλα είναι ανοικτά, όλα γίνονται. Με την βοήθεια και του κόσμου, η ΑΕΚ έχει ελπίδες και μπορεί να οδηγήσει σε γιορτή τους Έλληνες».

Σχετικά με την συνάντηση που είχε με τον Πάτρικ Μπάουμαν, ο Γιώργος Βασιλειάδης τόνισε: «Είμαστε σε ανοικτή επικοινωνία με την FIBA. Ζούμε σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι μία κομβική περίοδος. Ως κυβέρνηση, έχουμε πάρει κάθε πρωτοβουλία για να λύσουμε το ζήτημα. Η θέση μας είναι με την Ομοσπονδία και την FIBA. Πρέπει να βρεθεί άμεσα μία λύση πάντως».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ