25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Βαρύ το πένθος για τον Γιώργο Βράγγα

Θλίψη προκάλεσε στο ελληνικό μπάσκετ ο χαμός του Γιώργου Βράγγα, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 23 ετών, παλεύοντας τα τελευταία πέντε χρόνια με τη λευχαιμία.

Ένας μεγάλος αγωνιστής της ζωής δε βρίσκεται πια, δυστυχώς, ανάμεσά μας. Ο Γιώργος Βράγγας έφυγε σε ηλικία 23 ετών κι έχοντας νωρίτερα δώσει μία γενναία «μάχη» με τη λευχαιμία.

Ο άλλοτε αγωνιζόμενος στον Ερμή Λαγκαδά αθλητής, είχε μάθει για τη συγκεκριμένη ασθένεια, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος, σε αγώνα της ομάδας του, όπου κατά τη διάρκεια ένιωθε «κομμένος» και πως δεν είχε ανάσες. Στη συνέχεια, είχε υποβληθεί σε εξετάσεις, όπου φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα, για να μεταβεί στη συνέχεια σε νοσοκομείο κι εκεί να γίνει η διάγνωση του καρκίνου, με μορφή οξείας λευχαιμίας.

Από εκείνη τη στιγμή και για πέντε χρόνια, ο Γιώργος Βράγγας δε σταμάτησε να παλεύει, μην καταφέροντας δυστυχώς να βγει νικητής από αυτή τη δοκιμασία και να επιστρέψει στο «Ιβανώφειο», φεύγοντας «με ψηλά το κεφάλι και με μια νίκη στην πλάτη μου απέναντι στον καρκίνο», όπως είχε ευχηθεί κάποτε στο κυπριακό Μέσο Ενημέρωσης Cyprusbasket.gr. 

Ο ΠΣΑΚ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, συλλυπούμενος τους οικείους του αδικοχαμένου αθλητή:

«Βαρύ είναι το πένθος στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, καθώς πριν απο λίγες ώρες "έφυγε" απο τη ζωή ο Γιώργος Βράγγας.

Ο Γιώργος αντιμετώπιζε εδώ και πέντε χρόνια ένα πολυ σοβαρό πρόβλημα υγείας και τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση του είχε επιδεινωθεί. Ήμασταν σε καθημερινή επαφή με τον πρόεδρο του Ερμή Λαγκάδα, ο οποίος και μας ενημέρωσε για την "απώλεια" του Γιώργου.

Στον Σύνδεσμο είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, καθώς σταθήκαμε απο την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Γιώργου και ήμασταν συμπαίκτες στον μεγάλο του αγώνα.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ