19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τίτλος αφιερωμένος στη μνήμη των Βουρτζούμη και Βράγγα

Πρωταθλητής στην ηλικιακή κατηγορία 35+ του πρωταθλήματος που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης αναδείχθηκε ο Άρης.

Οι παλαίμαχοι των «κιτρίνων» κατέκτησαν τον τίτλο επικρατώντας με 107-89 του Αρίωνα στον τελικό που έγινε στο ΔΑΚ Καλαμαριάς και αφιέρωσαν τον τίτλο στη μνήμη του Βασίλη Βουρτζούμη και του Βαγγέλη Βράγγα που έφυγαν από τη ζωή σε ηλικία 51 και 23 ετών, αντίστοιχα, νικημένοι από την επάρατη νόσο.

Διαιτητές: Στέλιος Κουκουλεκίδης, Τζανής Αγραφιώτης, Βασίλης Κουκουλεκίδης.
Δεκάλεπτα: 24-26, 63-56, 82-69, 107-89.
Άρης (Μπουσβάρος): Παπουλίδης, Καμπερίδης 11, Παπαδόπουλος 3 (1), Σουρμελίδης, Ηλιάδης 14 (1), Συμεωνίδης 20, Καραποστόλου 30 (6), Χρυσανθόπουλος 8 (2), Πέγκος, Πέτροβιτς 21 (3).
Αρίων (Τουλούμης): Αλεξιάδης 1, Τουλούμης 8 (2), Μητσάκης 28 (5), Σπυρόπουλος 16 (2), Παπαϊωάννου 17, Μποσταντζίδης 2, Σουκουλιάς 6, Κανλής 7 (1), Μοσκοφόγλου, Μακαρόνης, Ταρνανίδης 4.

Όπως ανέφερε ο Σάββας Ηλιάδης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: «Ήταν τιμή για εμένα, αλλά και για όλα τα παιδιά να φορέσουμε και πάλι τη φανέλα του Άρη έστω και στα… γεράματα. Παίξαμε έξι-επτά παιχνίδια, νιώσαμε ξανά οι περισσότεροι την ατμόσφαιρα των αγώνων. Αυτό είναι κάτι που μας έχει λείψει από τα χρόνια που ήμασταν ενεργοί. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους. Ήταν η πρώτη φορά που ο Άρης κατέβασε ομάδα στην κατηγορία των 35+. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Κι ένας επιπλέον λόγος που χαιρόμαστε είναι γιατί θέλαμε να αφιερώσουμε τον τίτλο στο Βασίλη Βουρτζούμη που δυστυχώς "έφυγε" από κοντά μας την περασμένη βδομάδα και στο Γιώργο Βράγγα που κι αυτός "έφυγε" από κοντά μας στα τέλη Μαρτίου. Συλλυπητήρια στους δικούς τους και δυστυχώς η ζωή συνεχίζεται…».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ