19.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Βίκτορ Γκαρσία: «Ο Προμηθέας είναι επικίνδυνη ομάδα»

Ο Βίκτορ Γκαρσία αποτελεί το δεξί χέρι του τεχνικού της Γκραν Κανάρια, Πορφίριο Φίσακ, και ανέλυσε τον πρώτο αντίπαλο της ισπανικής ομάδας στο Eurocup (30/10), δηλαδή τον Προμηθέα Πάτρας, κάνοντας λόγο για ένα σύνολο με μεγάλες δυνατότητες.

Αν και η Γκραν Κανάρια έκανε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της το φετινό καλοκαίρι με στόχο μια καλή παρουσία εντός και εκτός συνόρων όμως μέχρι στιγμής δεν το έχει αποδείξει στο πρωτάθλημα μετρώντας μόλις μία νίκη σε τρία παιχνίδια.

Ο Βίκτορ Γκαρσία ευελπιστεί να μπει με το... δεξί στο Eurocup απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξεκινάμε μία διοργάνωση και όποτε ξεκινάμε κάτι καινούργιο η πρώτη μέρα κρύβει παγίδες. Και περισσότερο με μια ομάδα όπως ο Προμηθέας, όπου σχεδόν ολόκληρη η ομάδα είναι νέα σε σύγκριση με πέρυσι. Από τους σημαντικούς παίκτες του, μόνο ο Αγραβάνης παρέμεινε και όλοι οι άλλοι είναι καινούργιοι» ενώ συνέχισε:

«Γνωρίζουμε ότι είναι μια ομάδα με πολλές δυνατότητες. Προέρχονται από την κατάκτηση του Ελληνικού Super Cup για πρώτη φορά στην ιστορία τους, και έχουν μια ομάδα με μια πολύ καθορισμένη εναλλαγή. Παίκτες όπως ο Γκάρετ και ο Μίλερ είναι δεινοί σκόρερ. Ο Γιαννόπουλος, στο '3', είναι ένας άλλος πολύ σημαντικός παίκτης και πέρασε από την Ισπανία. Εξαιρετικός σουτέρ. Και έχουν δυνατά κορμιά και ενέργεια, με τους Ντάνι Αγκμπελέσε, τον Τζέιμς και τον Αγραβάνη» ενώ στο τέλος τόνισε:

«Είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, με έναν προπονητή που είναι μαζί τους πολλά χρόνια και είναι πολύ ξεκάθαρος στον τρόπο παιχνιδιού του. Έχουν πολύ καλούς σουτέρ και πρέπει να γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό να είμαστε σταθεροί στην άμυνα και ποιος πρέπει να σταματήσουμε ανά πάσα στιγμή. Κάθε χρόνο, το EuroCup ανεβαίνει στο επίπεδο και όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι περίπλοκα, ειδικά ενάντια σε μια ομάδα όπως ο Προμηθέας που είχε μόλις μια υπέροχη pro season».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ