16.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βήμα και… άνεση για Καντζούρη, μεγάλη πίεση για Γαβριήλ

Η εικόνα και η εξέλιξη του αγώνα Πανώνιου - Ηρακλή δεν άφηνε περιθώρια για... παρερμηνείες και οι δύο προπονητές στις δηλώσεις τους στάθηκε στην νέα πραγματικότητα που δημιουργήθηκε σχετικά με το μέλλον των ομάδων τους.

" Το είχαμε επισημάνει ότι ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για τον Ηρακλή με την έννοια πως σίγουρα μετά από αυτή τη νίκη μπορούμε να νιώθουμε πιο άνετα. Το παιχνίδι είχε διακυμάνσεις και ήταν σημαντικό πως μη παίζοντας καλό μπάσκετ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα καταφέραμε να δείξουμε χαρακτήρα και στο τέταρτο δεκάλεπτο  η άμυνά μας που θα είναι σημαντική στο εξής στο σύστημα της ομάδας μας έδωσε τη νίκη", είπε ο Ηλίας Καντζούρης ο οποίος αναφέρθηκε και στην δική του επιστροφή στα ελληνικά δρώμενα.  "Θεωρώ πως είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να κάνω ένα βήμα στην καριέρα μου η ευκαιρία δόθηκε εδώ γιατί είχα πολλά χρόνια εξωτερικό και πέρασα καλά και έπρεπε να την αρπάξω".

Ο Λίνος Γαβριήλ δεν θα μπορούσε παρά να είναι προβληματισμένος από την εικόνα της δικής του ομάδας.  "Είναι φανερό ότι τον τελευταίο μήνα έχουμε θέμα στο επιθετικό κομμάτι και οι συνεργασίες μας δεν έχουν τους αυτοματισμούς που είχαμε το προηγούμενο διάστημα και πολλές φορές οι επιλογές μας είναι βιαστικές και κακές και είμαστε άστοχοι.

Υπάρχει πίεση σίγουρα μετά από αυτό το αποτέλεσμα,  δυσκολεύουν τα πράγματα.  Πίεση πάντα υπάρχει σε ένα πρωτάθλημα ίσως είναι λίγο μεγαλύτερη αλλά δεν θεωρώ ότι επιβαρύνει πολύ τα μέλη της ομάδας", κατέληξε επιχειρώντας να είναι καθησυχαστικός.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ