18.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Α2 Ανδρών : Οι κορυφαίοι της 15ης αγωνιστικής

Η 15η Αγωνιστική της Α2 Ανδρών ολοκληρώθηκε, και το basketa.gr σας παρουσιάζει την καλύτερη πεντάδα και τον κορυφαίο προπονητή της.

1.Γιάννης Γκαγκαλούδης (Μαρούσι)

Μόνιμος θαμώνας της στήλης, και σίγουρα θα συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτή. Και απέναντι στην Καρδίτσα ο 43χρονος ηγέτης του Αμαρουσίου ήταν καταπληκτικός, έχοντας 32 πόντους με 4/6 δίποντα, 8/11 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλέψιμο και 31 στην αξιολόγηση, χωρίς να εκτελέσει ούτε μια ελεύθερη βολή.

2.Χρήστος Σκάνδαλος (Πανερυθραϊκός)

Η χρονιά της ωριμότητας μπορεί να χαρακτηριστεί η τρέχουσα για τον 26χρονο Κρητικό γκαρντ. Ο Χρήστος Σκάνδαλος έχει τραβήξει το κουπί της περιφερειακής γραμμής του Πανερυθραϊκού, και απέναντι στο Παγκράτι ήταν αυτός που κράτησε την ομάδα του, όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης. Συγκεκριμένα είχε 15 πόντους με 4/4 βολές, 4/6 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 1 κλέψιμο και 28 στην αξιολόγηση.

3.Γιάννης Δημάκος (Ελευθερούπολη)

Ο Γιάννης Δημάκος ένιωθε οικεία επιστρέφοντας στην Ψυχικό, και έκανε ότι είχε συνηθίσει να πράττει στο συγκεκριμένο γήπεδο, όταν είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της Α2 με την ΑΕΨ. Ο 31χρονος γκαρντ ήταν ασταμάτητος στο διπλό της Ελευθερούπολης, έχοντας 28 πόντους με 6/8 βολές, 8/10 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλέψιματα και 31 βαθμούς στην αξιολόγηση.

4.Θοδωρής Βαρδιάνος (Αμύντας)

Με νίκη ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο ο Αμύντας, ο οποίος επικράτησε πολύ δύσκολα και στην παράταση του Οίακα Ναυπλίου με ένα απίθανο buzzer beater του Παναγιώτη Κουκουνιά. Ωστόσο αυτός που ξεχώρισε ήταν ο πολύπειρος Θοδωρής Βαρδιάνος, ο οποίος σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του στις Εθνικές κατηγορίες σκόραρε 29 πόντους με 5/5 βολές, 3/4 δίποντα, 6/11 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 27 στην αξιολόγηση.

5.Πέτρος Μελισσαράτος (Ολυμπιακός)

Στην κορυφή ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός, ο οποίος το ντέρμπι της αγωνιστικής επικράτησε στην έδρα του, του Απόλλων Πατρών. Κορυφαίος και στυλοβάτης αυτής της επιτυχίας ήταν ο Πέτρος Μελισσαράτος, ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Συνολικά ο έμπειρος ψηλός σκόραρε 27 πόντους με 7/9 βολές, 10/14 δίποντα, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κόψιμο και 24 βαθμούς στην αξιολόγηση.

Προπονητής

Δημήτρης Τσαλδάρης (Ολυμπιακός)

Τη μισή δουλειά προς την απευθείας άνοδο διένυσε ο Ολυμπιακός, ο οποίος στο ντέρμπι κορυφής επικράτησε του Απόλλωνα Πάτρας στο κλειστό του ΣΕΦ. Αυτή η επιτυχία πιστώνεται στη δουλειά που κάνει ο Δημήτρης Τσαλδάρης, ο οποίος έχει καταφέρει να συνδυάσει αρμονικά το πλούσιο ταλέντο που διαθέτουν οι «ερυθρόλευκοι» με την εμπειρία, δημιουργώντας ομάδα πρωταθλητισμού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ