22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Α2 Ανδρών : Με τους ελεύθερους, και όχι μόνο, τι γίνεται ;

Οι 13 από τις 16 ομάδες τις Α2 συνεχίζουν να προπονούνται κανονικά, και πλέον περιμένουν το πότε θα ανακοινωθεί η επιστροφή στην αγωνιστική δράση, και με ποια μορφή θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, καλύπτοντας το συγκεκριμένο ρεπορτάζ πάμε ένα βήμα παρακάτω, και εκεί που πραγματικά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Υπάρχουν ομάδες που βλέπουν ως ευκαιρία τη συνέχεια του πρωταθλήματος, και θέλουν να κυνηγήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για μια άνοδο στην Basket League, και έτσι κοιτάζουν και την αγορά. Ομάδες αλλά και παίκτες θα ήθελαν στην τροποποιημένη προκήρυξη να υπάρχει και παράθυρο να μπορεί να γίνει έστω και μια προσθήκη για κάθε ομάδα.

Αυτό συμβαίνει διότι υπάρχουν αθλητές που δεν πρόλαβαν να βρούνε ομάδα πριν ξεκινήσουν τα Εθνικά πρωταθλήματα, ενώ το lockdown τους έφερε σε αδιέξοδο, καθώς ήλπιζαν σε μια συμφωνία μέχρι τον Δεκέμβρη του 2020.

Εκτός απο αυτή την ομάδα των παικτών, υπάρχουν και αυτοί που όπως φαίνεται δεν θα αγωνιστούν, με τις ομάδες τους να συμμετέχουν στη Β' και Γ' Εθνική, και με τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα να είναι μόνιμα στον πάγο.

Σε αυτές τις κατηγορίες υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες, που βρίσκοντας ένα καλό συμβόλαιο της προτίμησαν, και πλέον μένουν μετέωροι. Κάποιοι εξ' αυτών αποτελούν δέλεαρ για ομάδες της Α2, και σίγουρα θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και αυτή η πλευρά.

Διότι δεν είναι και ιδιαίτερα τιμητικό ένας αθλητής που θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται και να βιοπορίζεται να έχει ως μοναδική διέξοδο το εξωτερικό...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ