21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Α1 Γυναικών: Το φινάλε προμηνύεται «καυτό» (vids+pics)

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός συνέχισαν νικηφόρα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου της Α1 Γυναικών και, τώρα, θα παίξουν μεταξύ τους για την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς».

Οι «αιώνιοι» έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους στην τελική φάση και απομένει να δούμε ποιος θα ξεκινήσει από το «σπίτι» τους. Οι «πράσινες» νίκησαν με άνεση στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» τον ΟΑΧ και διατήρησαν το φετινό αήττητη στην έδρα τους.

https://www.youtube.com/watch?v=jWQ9bVY-WPo

«Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στην ομάδα των Χανίων, που είναι πολύ καλή και είχε εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα έως τώρα. Για εμάς φυσικά σκοπός ήταν η νίκη, καθώς θέλαμε να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας και τα καταφέραμε», ανέφερε αρχικά η Ρούλα Μούλη, για να προσθέσει: «Παίξαμε και για τη Γελένα που ήταν πολύ μεγάλη απώλεια για εμάς και θέλαμε να καλύψουμε το κενό της. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και δίκαια φθάσαμε σε αυτήν τη νίκη».

Όσον αφορά στο ντέρμπι του φαληρικού σταδίου, συμπλήρωσε: «Επόμενο παιχνίδι για εμάς είναι με τον Ολυμπιακό στην έδρα του και τελειώνουμε το δεύτερο γύρο. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς και θα πάμε να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε».

Οι Πειραιώτισσες, από την πλευρά τους, κέρδισαν εξίσου άνετα την ΕΦΑΟΖ στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ, εκεί δηλαδή όπου θα υποδεχθούν και το «τριφύλλι» το Σάββατο (08/05).

https://www.youtube.com/watch?v=31END62md4k

Από το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων πέρασε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Πλέον, η προσοχή των «ασπρόμαυρων» στρέφεται στη διαδικασία των πλέι οφ της τρίτης θέσης, εκεί όπου οι παίκτριες του Βασίλη Μασλαρινού θα αντιμετωπίσουν τον ΟΑΧ έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Θα προηγηθεί η κυριακάτικη (09/05, 15.00) αναμέτρηση στου Ζωγράφου, στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής του δεύτερου γύρου του γυναικείου πρωταθλήματος.

«Δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε το παιχνίδι, αλλά βρήκαμε το ρυθμό μας ξεκινώντας από τη δεύτερη περίοδο. Μόλις βρήκαμε τα πατήματά μας αντιμετωπίσαμε με ψυχραιμία το παιχνίδι κι αυτό βοήθησε αρκετά. Βγάλαμε στο γήπεδο αυτά που δουλέψαμε στις προπονήσεις κι έτσι οδηγηθήκαμε στη νίκη. Παίξαμε καλά, όλα τα κορίτσια έδωσαν το 100% τους, μείναμε πιστές στο πλάνο μας και τώρα θέλουμε να τα δώσουμε όλα για την πρώτη τριάδα!», εξήγησε για το παιχνίδι με το ηπειρώτικο συγκρότημα η Στέφανι Μάντεν.

https://www.youtube.com/watch?v=BZLUnZszqpU

Η βαθμολογία (Σε 13 αγώνες):
1. Παναθηναϊκός 25 (12-1)
2. Ολυμπιακός 25 (12-1)
3. ΠΑΟΚ 22 (9-4)
4. ΟΑΧ 21 (8-5)
5. ΠΑΣ Γιάννινα 19 (6-7)
6. ΕΦΑΟΖ 17 (4-9)

Επόμενη αγωνιστική (τελευταία):
08/05, 15.00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
09/05, 12.00 ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΑΧ
09/05, 15.00 ΕΦΑΟΖ-ΠΑΟΚ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ