23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Α1 Γυναικών: Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός, απορρίφθηκαν όλες οι ενστάσεις

Η μία μετά την άλλη οι προσφυγές που κατέθεσε στο ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός απορρίφθηκαν, έτσι οι εκκρεμότητες όσον αφορά στους τελικούς της Α1 Γυναικών έκλεισαν οριστικά.

Οι «πράσινες», οι οποίες πανηγύρισαν τον τίτλο αλλά δεν έχει γίνει ακόμα απονομή, είναι και τυπικά πλέον πρωταθλήτριες Ελλάδας για τη σεζόν 2020-2021 στο γυναικείο πρωτάθλημα. Το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών απέρριψε και την προσφυγή των «ερυθρολεύκων» περί αντικανονικής συμμετοχής της Όλγας Χατζηνικολάου, η οποία συνέβαλε καθοριστικά στις νίκες του Παναθηναϊκού κι εν τέλει ανανέωσε το συμβόλαιό της και για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Συνολικά, το ΑΣΕΑΔ απέρριψε τις προσφυγές για τέσσερις ενστάσεις του Ολυμπιακού, ενώ είχε ήδη απορρίψει την ένσταση για τον πρώτο τελικό (ο οποίος επαναλήφθηκε), για το καλάθι στην εκπνοή της Τσάστιτι Ριντ, η οποία επίσης θα συνεχίσει με το τριφύλλι στο στήθος. Οι Πειραιώτισσες είχαν καταθέσει και υπόμνημα στο ΑΣΕΑΔ και την ΕΟΚ και μεταξύ άλλων χαρακτηρίζουν «κάλπικο» το τρόπαιο. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό το σκεπτικό της απόφασης του ανώτατου δικαστηρίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ