17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Απορρίφθηκε η έφεση – Επανάληψη του ματς!

Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία η έφεση του Ολυμπιακού από το Δευτεροβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΚΕΔ κατά της πρωτόδικης απόφασης για το καλάθι της Τσάστιτι Ριντ στο φινάλε του πρώτου τελικού με τον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι θα γίνει από την αρχή με άλλη διαιτητική τριάδα!  Υπενθυμίζεται ότι πρωτοβάθμια είχε επιληφθεί το μέλος της ΚΕΔ Κώστας Κορομηλάς, ο οποίος δεν είχε αγγίξει την ουσία, το αν μετρούσε ή όχι το καλάθι, αλλά τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για την ακύρωσή του και την οποία έκρινε παράτυπη.

Δευτεροβάθμια επιτροπή είναι οι... άλλοι τέσσερις της ΚΕΔ στην οποία συμμετέχει ο Κορομηλάς, δηλαδή οι Στέλιος Συμεωνίδης, Νίκος Ζαβλανός, Κυριάκος Ταβουλαρέας και Κώστας Μητσόπουλος οι οποίοι και έβγαλαν τη σημερινή απόφαση. Πλέον, η υπόθεση παίρνει τον δρόμο για το ΑΣΕΑΔ όπου θα προσφύγει ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει προσκομίζοντας  τα στοιχεία που έκρινε απαραίτητα, όπως το φύλλο αγώνα, κάποιος φωτογραφίες και το βίντεο της διαδικτυακής μετάδοσης το βράδυ της Κυριακής (16/05) στο Δευτεροβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΚΕΔ, αλλά όπως δείχνει το αποτέλεσμα δεν κατάφερε να πείσει τα περισσότερα μέλη της επιτροπής.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ