26.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Α1 Γυναικών: Παναθηναϊκός και ΟΑΧ δοκιμάζονται εκτός

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή (28/03) η 5η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Ξεχωρίζουν οι «μάχες» στο λεκανοπέδιο.

Από το κλειστό του Μοσχάτου καλείται να περάσει ο Παναθηναϊκός, απέναντι στην Ελευθερία που δεν έχει καταφέρει ακόμα να σπάσει το… ρόδι. «Εμείς ξεκινήσαμε νικηφόρα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας μετά την πολύμηνη διακοπή και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τις νίκες και ταυτόχρονα να ανεβάζουμε την απόδοσή μας. Το πρωτάθλημα διεξάγεται κάτω από ιδιάζουσες συνθήκες, ωστόσο εμείς δουλεύαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμες σωματικά και ψυχολογικά να αντεπεξέλθουμε ώστε να φθάσουμε ψηλά», έδωσε σύνθημα νίκης για τις «πράσινες» η Ιωάννα Δίελα.

Όπως εξήγησε, στη συνέχεια: «Κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε βαθμό κάπου κι αυτό ισχύει και για το ματς με την Ελευθερία Μοσχάτου».

Στην Καλλιθέα και το κλειστό του Εσπέρου, οι Εσπερίδες θα υποδεχθούν τον ΟΑΧ και με νίκη θα βελτιώσουν τη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα. Το «διπλό» θέλουν οι Κρητικές, για να παραμείνουν ψηλά στην κατάταξη. Εξάλλου, στη Λευκάδα η τοπική Νίκη θα αναμετρηθεί με την ΕΦΑΟΖ στοχεύοντας στη δεύτερη νίκη της στη φετινή Α1 Γυναικών. Το συγκρότημα του Ζωγράφου επίσης παραμένει χωρίς νίκη φέτος στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών:

Σάββατο 27/03
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 64-57

Κυριακή 28/03
Μοσχάτου 13.00 Ελευθερία Μοσχάτου-Παναθηναϊκός Ορφανός Ιορδ., Χρηστίδης Ηλ., Τεφτίκης (Γολεγού)
Εσπέρου 15.00 Εσπερίδες Καλλιθέας-ΟΑΧ Τσακαλογιάννης, Καρακάσης, Μαρινάκης (Ζερβούδης)
Λευκάδας 14.00 Νίκη Λευκάδας-ΕΦΑΟΖ Τσιαπλής, Κατωτικίδης, Παπανικολάου (Κανελλόπουλος)

Η βαθμολογία:
1. Ολυμπιακός 9 (4-1)
2. Παναθηναϊκός 7 (3-1)
3. ΟΑΧ 7 (3-1)
4. ΠΑΣ Γιάννινα 6 (3-0)
5. ΠΑΟΚ 6 (2-2)
6. Νίκη Λευκάδας 5 (1-3)
7. Δάφνη Αγίου Δημητρίου 5 (1-3)
8. Εσπερίδες Καλλιθέας 4 (1-2)
9. ΕΦΑΟΖ 3 (0-3)
10. Ελευθερία Μοσχάτου 2 (0-2)
*Σπόρτιγκ και Κρόνος Αγίου Δημητρίου αποχώρησαν από το πρωτάθλημα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ