23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Α1 Γυναικών: Ο τελικός παραμένει στον… αέρα (vid)

Άγνωστη παραμένει η τύχη του δεύτερου τελικού των φετινών πλέι οφ της Α1 Γυναικών, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Βάσει του αρχικού προγράμματος, οι δύο αντίπαλοι είναι να παίξουν την Κυριακή (16/05, 14.30) στο «Παύλος Γιαννακόπουλος». Ωστόσο, τα όσα έγιναν μετά τον πρώτο τελικό στο ΣΕΦ, με την ένσταση που κατέθεσαν τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός, για διαφορετικό λόγο ο καθένας, έχουν περιπλέξει την κατάσταση.

Η ΚΕΔ/ΕΟΚ, από την πλευρά της, δεν έχει ορίσει ακόμα διαιτητές, τη στιγμή που η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης δεν έχει αναβάλει το ματς. Μετά την οργισμένη αντίδραση των Πειραιωτών για την «εξαφάνιση κάθε αρμοδίου», ήρθε το πρωί της Κυριακής (16/05) η τιμ μάνατζερ των «ερυθρολεύκων», Εύη Δημητράτου, να γράψει στον προσωπικό λογαριασμό της σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης πως ο Γιώργος Παντελάκης και οι παίκτριές του αναμένουν να αγωνιστούν κανονικά.

Όπως ανέφερε, μέσω Facebook: «Μέρα αγώνα σήμερα, όλες οι προετοιμασίες και οι προβλεπόμενες διαδικασίες έχουν γίνει και είμαστε έτοιμοι!

08.40 Δεν υπάρχει επίσημη αναβολή του σημερινού αγώνα.
08.40 Δεν υπάρχει ανακοίνωση ορισμού διαιτητών και το σημερινό αγώνα.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ακούσουμε καμιά φτηνή δικαιολογία και ότι πλέον δεν υπάρχει χρόνος οι διαιτητές να κάνουν τεστ, καθώς τα αποτελέσματα ενός rapid test βγαίνουν σε 15 λεπτά».

Οι «πράσινες», μετά την αρχική τοποθέτησή τους που έκανε λόγο για «οργή και αηδία», δεν έχουν πάρει θέση επί του θέματος. Ο πρώτος τελικός στην αίθουσα 5 του φαληρικού σταδίου έληξε 72-70, ενώ στην κανονική περίοδο οι δύο ομάδες είχαν μοιραστεί τις νίκες, αποτελέσματα που τα μετέφεραν στα πλέι οφ, ξεκινώντας έτσι την προσπάθειά τους για την κατάκτηση του τίτλου από το 1-1. Ο τίτλος κρίνεται στις τρεις νίκες.

Θυμηθείτε, σε βίντεο, την επίμαχη φάση στο 2:31:39:

https://www.youtube.com/watch?v=bpfqPzG8D0E



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ