16.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Α1 Γυναικών: Ο ΠΑΟΚ περιμένει πάνοπλος τον Ολυμπιακό (vid)

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η μίνι προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εντός έδρας αγώνα του με τον Ολυμπιακό, που θα λάβει χώρα στο κλειστό της Πυλαίας.

Οι Θεσσαλονικιές θα υποδεχθούν τις «ερυθρόλευκες» το Σάββατο (24/04, 14.00) στο «PAOK Sports Arena», για τη 2η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Μετά την επικράτησή τους απέναντι στον ΟΑΧ, και πάλι εντός έδρας, οι παίκτριες του Βασίλη Μασλαρινού θα επιχειρήσουν να συνεχίσουν νικηφόρα την πορεία τους, αναγκάζοντας τον αντίπαλό τους στη δεύτερη φετινή ήττα του.

Παίκτριες και τεχνική ηγεσία γνωρίζουν τη δυσκολία της αποστολής τους κι έπιασαν από την Πέμπτη (22/04) δουλειά, σε γήπεδο και γυμναστήριο, προκειμένου να εμφανιστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμoι. Το πρόγραμμα των προπονήσεων κινείται περισσότερο στο κομμάτι της τακτικής, την οποία προσαρμόζει το τεχνικό τιμ με βάση τις ανάγκες του παιχνιδιού. Φυσικά, δεν λείπει και η βιντεοανάλυση, με το προπονητικό επιτελείο να επισημαίνει στις παίκτριες τα λάθη τους, από τους προηγούμενους αγώνες τους, ώστε να τα διορθώσουν.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο βοηθητικό του ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός ήτανε εκείνος που είχε φθάσει στην κατάκτηση του ροζ φύλλου με 64-57. Δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, ολόκληρο τον αγώνα...

https://www.youtube.com/watch?v=cUKDhxLkmgU



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ