20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Α1 Γυναικών: Ο απόηχος της 8ης αγωνιστικής (vid+pics)

«Χέρι χέρι» συνεχίζουν στην κορυφή της κατάταξης της Α1 Γυναικών ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΟΑΧ, μετά και την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής.

Οι «ερυθρόλευκες» επιβλήθηκαν με άνεση των Εσπερίδων Καλλιθέας, στο βοηθητικό του ΣΕΦ, με τον προπονητή τους Γιώργο Παντελάκη να αναφέρει σχετικά: «Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό επιθετικό παιχνίδι. Η άμυνά μας, όμως, ήταν επικίνδυνα χαλαρή και είναι κάτι που θα αλλάξει από αύριο και θα πρέπει να το δούμε στα παιχνίδια που έρχονται. Γενικότερα, η ομάδα δείχνει ότι βρίσκει το ρυθμό της στην επίθεση, αλλά στην άμυνα θέλουμε ακόμα δουλειά. Σε γενικές γραμμές, πάντως, πραγματοποιήσαμε μια καλή εμφάνιση».

Οι Πειραιώτισσες έφθασαν στη νίκη με 132-83 και αυτοί οι 132π. αποτελούν ρεκόρ πόντων στην ιστορία τους. Η προηγούμενη κορυφαία επίδοσή τους ήταν οι 121π. που είχαν βάλει στη φετινή επικράτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στους Πάνθηρες Καβάλας, στο ματς που έλαβε χώρα τον περασμένο Οκτώβριο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» (121-37).

Χωρίς προβλήματα και ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 79-51 της Δάφνης Αγίου Δημητρίου στο «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τη Ρούλα Μούλη να εξηγεί: «Στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη, ανεξαρτήτου αντιπάλου. Ειδικά στο γήπεδό μας δεν θέλουμε να έχουμε καμία βαθμολογική απώλεια και θέλουμε να συνδυάζουμε τις νίκες με καλές εμφανίσεις. Πιστεύω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά από την αρχή του ματς. Παίξαμε και για τη Ριντ που ήταν τραυματίας και πλέον στοχεύουμε στον επόμενο αγώνα, που είναι εκτός έδρας με τα Χανιά, τα οποία έχουν μια καλή ομάδα».

Ο ΟΑΧ, από την πλευρά του, υποδέχθηκε στο κλειστό του Κλαδισού τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ανάγκασε και σε δεύτερη ήττα, διαδοχική. «Το παιχνίδι κρίθηκε καθαρά στις λεπτομέρειες. Τα Χανιά προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την κούραση τη δική μας λόγω ταξιδιού και είχαν συνέχεια γρήγορο ρυθμό», παραδέχθηκε ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Νίκος Δουβίτσας, για να προσθέσει: «Παρ’ όλα αυτά τα κορίτσια τα πήγαν πολύ καλά κι αν δεν κάναμε κάποια λάθη, όπως παράδειγμα να εκμεταλλευόμασταν καλύτερα τα ομαδικά φάουλ, θα φεύγαμε νικητές. Κοιτάμε μπροστά, έχουμε δύσκολη συνέχεια και με υπομονή θα πετύχουμε. Καλή συνέχεια στα Χανιά».

Στο κλειστό της Πυλαίας, ο ΠΑΟΚ δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ελευθερίας Μοσχάτου, για την τρίτη διαδοχική νίκη του. Δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, τι δήλωσαν οι Στέφανι Μάντεν και Ρεμπέκα Ακλ

https://www.youtube.com/watch?v=jbgb-czzBDw



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ