20.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Α1 Γυναικών: «Μάχη» στα Ιωάννινα

Η Α1 Γυναικών συνεχίζεται την Κυριακή (04/04), με τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής. Ρεπό έχουν ο ΟΑΧ και η Δάφνη Αγ. Δημητρίου.

Από το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων, κόντρα στον αήττητο ΠΑΣ Γιάννινα που θεωρεί εαυτόν αουτσάιντερ για τη νίκη, καλείται να περάσει ο Παναθηναϊκός, ενώ ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Λευκάδα, απέναντι στην τοπική Νίκη. «Δουλέψαμε αρκετά μέσα στην εβδομάδα. Θέλουμε να δούμε κατά πόσο θα λειτουργήσουν τα πράγματα που διορθώσαμε αυτές τις ημέρες. Θέλουμε τη νίκη κι αυτός είναι ο μοναδικός στόχος μας από την επίσκεψή μας στη Λευκάδα», ανέφερε σχετικά ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Παντελάκης.

Εκτός έδρας θα αγωνιστεί και ο ΠΑΟΚ, στο κλειστό του Εσπέρου στην Καλλιθέα με αντίπαλο τις Εσπερίδες, με τη Χρύσα Κιλαζίδου να τονίζει: «Παίζουμε εκτός έδρας με την ομάδα των Εσπερίδων, μια πολύ καλή ομάδα. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα στο 100%, όπως κάνουμε πάντα. Έχουμε καλή ψυχολογία και θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό και να φέρουμε τη νίκη».

Εξάλλου, στο Μοσχάτο θα αγωνιστούν η Ελευθερία και η ΕΦΑΟΖ. Οι γηπεδούχες δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να… σπάσουν το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα, τη στιγμή που το συγκρότημα του Ζωγράφου προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες, μετά το αρνητικό ξεκίνημά του.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής (04/04):
Μοσχάτου 13.00 Ελευθερία Μοσχάτου-ΕΦΑΟΖ Γρίβα, Ορφανός Ιορδ., Κούλης Κ. (Ζώης)
Εσπέρου 15.00 Εσπερίδες Καλλιθέας-ΠΑΟΚ Λιότσιος, Ντάνος, Καραμπιτσάκος (Ζερδεβάς)
Λευκάδας 12.00 Νίκη Λευκάδας-Ολυμπιακός Φακίτσας, Ξέρας, Παζώλης (Κανελλόπουλος)
Ιωαννίνων (Ν) 14.00 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός Τζιοπάνος Ν., Λουλουδιάδης, Κοϊμτζόγλου (Τσιτέλης)

Η βαθμολογία:
1. ΟΑΧ 11 (5-1)
2. Παναθηναϊκός 9 (4-1)
3. Ολυμπιακός 9 (4-1)
4. ΠΑΣ Γιάννινα 8 (4-0)
5. ΠΑΟΚ 8 (3-2)
6. ΕΦΑΟΖ 7 (2-3)
7. Νίκη Λευκάδας 7 (1-5)
8. Εσπερίδες Καλλιθέας 6 (1-4)
9. Δάφνη Αγίου Δημητρίου 6 (1-4)
10. Ελευθερία Μοσχάτου 4 (0-4)
*Κρόνος Αγίου Δημητρίου και Σπόρτιγκ αποσύρθηκαν από το πρωτάθλημα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ