18.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δουβίτσας: «Εμείς το φαβορί εάν δεν ήταν ο κορονοϊός» (vid)

Στην αλλαγή των δεδομένων με τη διακοπή της Α1 Γυναικών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και την επανέναρξή της, περίπου 4,5 μήνες μετά, στάθηκε ο Νίκος Δουβίτσας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί την Κυριακή (04/04, 14.00) στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων τον Παναθηναϊκό, για την 7η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος. Όπως εξήγησε ο προπονητής του ηπειρώτικου συγκροτήματος θα ήταν το φαβορί για την κατάκτηση της νίκης εάν δεν είχαν μεσολαβήσει τα περιοριστικά μέτρα που πάρθηκαν για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού COVID-19 και το «πάγωμα» της αγωνιστικής δράσης για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Συνεχίζουμε. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο περνάει από το χέρι μας, να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και ψυχολογικά και σωματικά. Θα μιλούσαμε υπό άλλες συνθήκες εάν δεν είχε υπάρξει ο κορονοϊός, αυτήν τη στιγμή εμείς είμαστε το αουτσάιντερ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των «κυανόλευκων» εν όψει του παιχνιδιού με το «τριφύλλι».

Δηλώσεις έκανε και η Σταυριανή Βιντσιλαίου. Δείτε, αναλυτικά, όλα όσα είπαν στο βίντεο που ακολουθεί, μαζί με στιγμές από την προπόνησή τους…

https://www.youtube.com/watch?v=3EHV3m84Z6E



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ