24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Α1 Γυναικών: «Μάχες» κορυφής (vids)

Τη θέση τους στην κορυφή της κατάταξης της Α1 Γυναικών θα επιχειρήσουν να διατηρήσουν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου. Ωστόσο, το έργο τους δεν θα είναι εύκολο.

Οι «πράσινες» θα υποδεχθούν στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τη Ρούλα Μούλη να αναφέρει σχετικά: «Ο επόμενος αντίπαλος είναι ο ΠΑΣ, μια ομάδα που στον πρώτο γύρο τερμάτισε στην 5η θέση. Παίξαμε πρόσφατα στην έδρα τους και σε εκείνο το ματς πήραμε από την αρχή τη διαφορά ασφαλείας που θέλαμε. Είναι μια ομάδα που δεν έχει πολλές επιλογές και μεγάλο rotation, αλλά θέλει να παρουσιάζεται ανταγωνιστική απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Παίζουν με εμάς που είμαστε πρώτες κι έχουν κίνητρο. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε το αήττητο στην έδρα μας».

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, με το «τριφύλλι» να αναγκάζει το ηπειρώτικο συγκρότημα στην πρώτη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα (46-72).

https://www.youtube.com/watch?v=l00nLfoNAqA

Στο κλειστό της Πυλαίας ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τις «ερυθρόλευκες» και με νίκη θα τις «πιάσει» στο βαθμολογικό πίνακα. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο βοηθητικό του ΣΕΦ, έληξε 64-57 υπέρ των Πειραιωτισσών.

https://www.youtube.com/watch?v=cUKDhxLkmgU

Οι γηπεδούχες δεν έχουν να αντιμετωπίσουν αγωνιστικά προβλήματα, με τη Στέφανι Μάντεν να δίνει σύνθημα… νίκης, από πλευράς «ασπρόμαυρων».

https://www.youtube.com/watch?v=GXRkbMtMZtA

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, δήλωσε από την πλευρά του: «Πάμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί που έχουμε "χτίσει". Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, έχουμε εντοπίσει κάποια σημεία στην επίθεσή μας που πρέπει εστιασμένα να χτυπήσουμε και στην άμυνά μας τον τρόπο να σταματήσουμε κατά κύριο λόγο τις τρεις ξένες αθλήτριες του αντιπάλου. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θέλουμε πάρα πολύ καλή εμφάνιση κι εκεί έχουμε προσανατολίσει το στόχο μας».

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Σάββατο 24/04
ΠΑΟΚ 14.00 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Παγώνης, Παζώλης, Μπουγλός Π. (Τζιοπάνος Ιωάν.)
«Π. Γιαννακόπουλος» 16.30 Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα Ντάνος, Χαϊνά, Καραμπιτσάκος (Ζερβούδης)

Κυριακή 25/04
Κλαδισού 15.00 ΟΑΧ-ΕΦΑΟΖ Ζωγράφου Γεράνιος, Χριστοδουλάκης, Γαρίνη (Πετράκης)

Δείτε, εδώ, τους αγώνες που θα προβληθούν διαδικτυακά, μέσω live streaming.

Η βαθμολογία (Σε 10 αγώνες):
1. Παναθηναϊκός 19 (9-1)
2. Ολυμπιακός 19 (9-1)
3. ΠΑΟΚ 18 (8-2)
4. ΟΑΧ 17 (7-3)
5. ΠΑΣ Γιάννινα 15 (5-5)
6. ΕΦΑΟΖ 14 (4-6)
-Εσπερίδες Καλλιθέας, Δάφνη Αγ. Δημητρίου, Ελευθερία Μοσχάτου και Νίκη Λευκάδας ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους.
-Σπόρτιγκ και Κρόνος Αγ. Δημητρίου αποσύρθηκαν από το φετινό πρωτάθλημα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ