17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Α1 Γυναικών: Αντίστροφη μέτρηση για την τύχη των τελικών (vid)

Η Παρασκευή πλησιάζει προς τη δύση της και οι διαιτητές του προγραμματισμένου για την Κυριακή δεύτερου τελικού της Α1 γυναικών αγνοούνται. Οπως φυσικά και όσα προηγούνται του ορισμού τους με κυριότερο την τύχη της ένστασης που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός θεωρώντας εμπρόθεσμο το καλάθι του στη λήξη του αγώνα του ΣΕΦ και ζητώντας την επανάληψή του. Ενσταση έχει καταθέσει και  ο Ολυμπιακός για αντικανονική συμμετοχή της Ολγας Χατζηνικολάου, αλλά αυτή είναι θέμα αθλητικού δικαστή και όχι της ΚΕΔ.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες τα μέλη της πενταμελούς επιτροπής που ανήκει στην ΕΟΚ και ορίζεται από τη διοίκησή της, έχουν αρχίσει αργά το απόγευμα να συζητούν την υπόθεση. Πρόκειται για τους Κώστα Κορομηλά, Στέλιο Συμεωνίδη, Νίκο Ζαβλανό, Κυριάκο Ταβουλαρέα και Κώστα Μητσόπουλο. Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες που παραμένουν χωρίς διασταύρωση, οι διαιτητές έχουν στείλει συμπληρωματικές εκθέσεις, στις οποίες υποστηρίζουν ότι πήραν από κοινού απόφαση για εκπρόθεσμο καλάθι στη μίνι σύσκεψη στο παρκέ μετά τη φάση και ότι πήγαν στο βίντεο μετά για επιβεβαίωση.

Από το πρωί υπάρχει στην κουβέντα και το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα της Κυριακής, αν δε ληφθεί απόφαση για την ένσταση σήμερα. Από την ώρα όμως που έχει αρχίσει η συζήτηση, είναι πιθανό μέχρι το βράδυ να υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις και να γνωρίζουμε το μέλλον. Αν και επικρατέστερο σενάριο είναι να συλλεγούν όλες οι τοποθετήσεις, να μελετηθούν απόψε και αύριο να υπάρξει η ανακοίνωση της απόφασης.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ