17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας : Ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε ο Τζίμης!

Ο ΑΣΣ Αμαλιάδας έκανε μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφικές κινήσεις στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με την απόκτηση του Βασίλη Τζίμη, ο οποίος ξεκίνησε εντυπωσιακά, οδηγώντας τη νέα του ομάδα στο σπουδαίο διπλό επί της πρώην του (Γλαύκου).

Ο ηγετικός πλέι μέικερ αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό του Βασίλη Νιπεργιάλη με σπουδαία στατιστική (21 πόντοι με 3/5 τρίποντα, 6 ασίστ, 7 ριμπάουντ), ελέγχοντας το ρυθμό του αγώνα και είτε σκοράροντας, είτε δημιουργώντας για τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην κορυφαία πεντάδα του Basketa.gr.

Ο Σπύρος Γκοργκόλης τον είχε πέρυσι... πρώτο βιολί του βλέποντάς τον να βάζει 41 πόντους απέναντι στον Αίολο Αγυιάς, όμως ως αντίπαλο ήταν αδύνατον να τον σταματήσει όσο καλά κι αν τον γνώριζε. Από εκεί και πέρα, η κλάση του Πέτρου Νοέα (17π), η ποιότητα του Άρη Συνετού (16π) και ο δυναμισμός του Αντρέα Μπεκρή (12π), έφεραν έναν ιδανικό συνδυασμό και παρότι οι Ηλείοι απέχουν ακόμα πολύ από το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του, έδειξαν πως είναι φέτος φτιαγμένοι για να πρωταγωνιστήσουν.

Εξάλλου, πλέον ανεβάζει ρυθμούς και ετοιμάζεται μπει στα... βαθιά ξεπερνώντας τον τραυματισμό του και ο Αλέξανδρος Σαρίκας, ενώ το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα Αριστοτέλης Πελίγκος έβαλε 8 πόντους στο ντεμπούτο του και κατέστησε σαφές πως έχει πολλά να δώσει στη συνέχεια όταν θα ενσωματωθεί καλύτερα στο υπόλοιπο σύνολο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ