16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αφαντος ο Άνταμ Σμιθ

Με μία απουσία που φαίνεται ότι θα έχει περισσότερες προεκτάσεις επέστρεψε ο ΠΑΟΚ στις προπονήσεις και άρχισε παράλληλα τη δουλειά στον Δικέφαλο ο Κώστας Μέξας. Ο νέος τεχνικός του Δικεφάλου δεν είχε διαθέσιμο τον Άνταμ Σμιθ που θεωρείται αδικαιολογήτως απών.

 


Ο Σμιθ επρόκειτο να συμμετάσχει στο ΕΚΟ All Star Game όμως με δική του απαίτηση ήταν απών και τη θέση του πήρε ο Μπόμπι Μπράουν. Τυπικά τουλάχιστον ο Σμιθ δεν έχει κανένα λόγο να αποχωρήσει καθώς όπως έγινε γνωστό από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, είναι πληρωμένος μέχρι και τον Ιανουάριο. Ωστόσο ο Αμερικανός δεν εμφανίστηκε στη σημερινή προπόνηση και η ΚΑΕ τον προειδοποίησε μέσω του Αμερικανού ατζέντη του ότι θα πρέπει να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το αργότερο μέχρι την Τετάρτη. Στην αντίθετη περίπτωση θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του.

 


Στη σκιά αυτού του θέματος, έπιασε δουλειά ο Κώστας Μέξας και προκειμένου να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ το διάστημα μέχρι τις 29 του μήνα και το παιχνίδι με τον Ήφαιστο, η ομάδα θα κάνει μία μίνι προετοιμασία και θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια, κεκλεισμένων των θυρών, με τη Λάρισα. Το προσεχές Σάββατο στη θεσσαλική πόλη και στις 22 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

 

Στην ομιλία του προς τους παίκτες του, ο 44χρονος τεχνικός είπε: «η ποιότητά σας δεν δικαιολογεί την βαθμολογική θέση της ομάδας. Για αυτό και θα πρέπει να δουλέψουμε, τώρα που υπάρχει χρόνος και ένα μόνο παιχνίδι την εβδομάδα, ώστε αυτή η ποιότητα να φανεί και στο γήπεδο».

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ