23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αυτός είναι ο νέος ΕΦΑΟΖ

Ήταν το τέλος της σεζόν 2010-2011 όταν ο Φιλαθλητικός με ρεκόρ 24-2 κατακτούσε το πρωτάθλημα τους δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής, και ξεκινούσε το ταξίδι του προς την καταξίωση, φτάνοντας μια νίκη από την άνοδο του στην Basket League την σεζόν 2012-2013, πριν κάνει την κύκλο της, και ως ΕΦΑΟΖ πλέον να επιστρέψει και πάλι στον ίδιο όμιλο της Γ' Εθνικής, στον οποίο θα αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο (2018-2019).

Η ομάδα του Ζωγράφου πορεύεται με την ίδια φιλοσοφία όλα αυτά τα χρόνια, με τον Τάκη Ζήβα να συμπληρώνει 20 χρόνια στον πάγκο της, και τον ισχυρό της άνδρα, τον Γιάννη Σμυρλή να συνεχίζει με την ίδια όρεξη. Από την ομάδα από την οποία ξεπήδησαν τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, οι Γκίκας, Σαλούστρος, Καμπερίδης και αρκετοί ακόμη παίκτες με σπουδαία πορεία, δεν θα μπορούσε να αλλάξει η φιλοσοφία, η οποία έχει να κάνει με έντονη δουλειά με νεαρά παιδιά, στην παραγωγική διαδικασία.

Αναφορικά με το ρόστερ, το οποίο δεν έχει κλείσει, και στο οποίο θα υπάρξουν ακόμη δυο προσθήκες, παρέμειναν οι Μπάμπης ΣαμοθράκηςΕμμανουελ Γκόντγουϊν και Τηλέμαχος Σαρλής, ενώ επέστρεψαν ο Λευτέρης Ζαρμακούπης, ο οποίος αγωνίστηκε στον Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού, και ο Δημήτρης Βαρνάβας που αγωνίζονταν στα Μελίσσια. Αποκτήθηκαν οι Σπύρος Κανελλόπουλος από τη Νέα Ιωνία, Δημήτρης Δρίβας από τον Άρη Νικαίας, Δημήτρης Παλαντζας από τα Μελίσσια, Γιώργος Βαρνάβας, Νικόλας Μπυνιχάκης από το εφηβικό της Νίκης Αμαρουσίου και ο Νίκος Δήμου από το εφηβικό του Παναθηναϊκού.

Η πρώτη της ομάδας του Ζωγράφου είναι ορισμένη για την Δευτέρα 20 Αυγούστου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ