20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΕΦΑΟΖ: Ανακοίνωσε προπονητή, αναζητείται η… κατηγορία

Ο Δημήτρης Σκαρλάτος θα είναι ο αντικαταστάτης της Στέλλας Καλτσίδου στην τεχνική ηγεσία της ΕΦΑΟΖ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η 38άχρονη προπονήτρια όπως και οι βοηθοί της, Ανθή Μπαλτά και Κλαίρη Μαρτινοπούλου, αποτελούν παρελθόν, με το γενικό αρχηγό Γιάννη Σμυρλή να ανακοινώνει το… διάδοχο. Παράλληλα, έκανε γνωστό πως και οι παίκτριες Δήμητρα Κεσσέ, Λούση Ζουρνή, Ευαγγελία Βαμβακά και Τζούλη Στεφανίδη δεν θα συνεχίσουν στο συγκρότημα του Ζωγράφου.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Σμυρλής: «Η Ένωση Φιλαθλητικού Αθλητικού Ομίλου Ζωγράφου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Σκαρλάτο, ο οποίος αναλαμβάνει το ευχάριστο έργο να προπονήσει το γυναικείο τμήμα του συλλόγου μας, ενστερνιζόμενος το αναπτυξιακό μοντέλο που επιθυμεί να καθιερώσει η διοίκηση. Η επόμενη ημέρα θα βρει το γυναικείο τμήμα του ΕΦΑΟΖ να αγωνίζεται για άλλη μία χρονιά στα εθνικά πρωταθλήματα. Ευχαριστούμε πολύ τις αθλήτριες Κεσσέ, Ζουρνή, Βαμβακά, Στεφανίδη για την προσφορά τους στο σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Η ΕΦΑΟΖ ολοκλήρωσε τη σεζόν 2020-2021 στην Α1 Γυναικών. Στην κανονική διάρκεια τερμάτισε έκτη με τέσσερις νίκες και δέκα ήττες κι αυτή ήταν η θέση της και στην τελική κατάταξη. Η αγωνιστική περίοδος 2021-2022 παραμένει άγνωστο εάν θα τη βρει στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που για να συμβεί θα πρέπει να βρεθεί επίσημος χορηγός, ο οποίος να είναι διατεθειμένος να καλύψει τα αυξημένα έξοδα. Είναι πολύ πιθανό η ομάδα να προτιμήσει τη λύση της Α2, στην οποία -εφόσον αγωνιστεί- θα έχει ικανοποιητικό μπάτζετ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ