21.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Αυτή είναι η πρόταση για την χορηγία της Basket League

Την πολυαναμενόμενη και... εν μέρει λυτρωτική πρόταση για κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος της Basket League έχουν αρχίσει και συζητούν εδώ και λίγη ώρα στα γραφεία του συνδέσμου.

Οπως ενημερωθήκατε από προχθές από το basketa.gr, η λύση βρέθηκε από τα Ελληνικά Πετρέλαια με "όχημα" την εταιρία ΕΚΟ που πάντα αναπτύσσει δράσεις σε κορυφαία αθλητικά γεγονότα και φέτος αναλαμβάνει και να προσφέρει βαθιά ανάσα, ουσίας και γοήτρου στο πρωτάθλημα μπάσκετ αφού είχε γίνει φανερός ο κίνδυνος να αρχίσει χωρίς κεντρικό χορηγό.

Η πρόταση που έχει κατατεθεί στον ΕΣΑΚΕ και καλούνται να εγκρίνουν οι ομάδες, είναι για τριετή συνεργασία με δικαίωμα ανανέωσης στο τέλος κάθε χρόνου, ενώ τα χρήματα στα δύο πρώτα χρόνια είναι τα ίδια με πέρυσι, λίγο πάνω από τις 800.000 ευρώ και μόνο αν φτάσουν μέχρι τον τρίτο χρόνο θα υπάρξει μια αύξηση πλησιάζοντας το εκατομμύριο.

Για τις 14 ομάδες "ονομαστικά" προτείνεται ένα ποσό της τάξης των 25.000 ευρώ για την κάθε μία, αφού το υπόλοιπο ποσό αφορά σε δράσεις όπως προβολή κοινωνικών μηνυμάτων μέσα από τηλεοπτικές παραγωγές και φυσικά το All star game. Υπάρχουν βέβαια και κάποια γενικά ποσά προς τον ΕΣΑΚΕ τα οποία λογικά θα κατανεμηθούν για να αυξηθούν τα επί μέρους της κάθε ομάδας.

Ολα αυτά βέβαια μοιάζουν με... λεπτομέρειες μπροστά στο βασικό γεγονός ότι βρέθηκε χορηγός έστω και στο παρά πέντε, με ένα σοβαρό ποσό και φυσικά μια μεγάλη εταιρία με παρουσία στα αθλητικά δρώμενα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ