17.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αυτά υποστήριξε ο Ηρακλής στην απολογία του!

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για τη συμμετοχή του Τζος Χάγκινς στον αγώνα του Ηρακλή με τον Ιωνικό, η οποία κρίθηκε αντικανονική κα προκάλεσε την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του αθλητικού δικαστή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Ηρακλής δεν εκπροσωπήθηκε μέσω δικηγόρου, έστω μέσω skype όπως είχε τη δυνατότητα, αλλά αρκέστηκε στην αποστολή υπομνήματος. Σε αυτό, υποστήριζε τις πάγιες θέσεις που εκφράζει από την πρώτη ημέρα. Δηλαδή ότι αφού είχε στα χέρια του δελτίο που είχε εκδώσει η ΕΟΚ δεν είχε καμία περαιτέρω ευθύνη, όπως επίσης και ότι ο ΕΣΑΚΕ είχε εγκρίνει την παρουσία του Χάγκινς μέσω μιας λίστα. Για το τελευταίο λέγεται ότι πρόκειται πάντως για τη λίστα των ατόμων που έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο λόγω κορονοϊού και όχι συμμετοχής στον αγώνα.

Πλέον ο δικαστής κ. Ντόβας έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα, σύμφωνα με το σάιτ basketplus δεν έχει αποδεχθεί πρόσθετες παρεμβάσεις που έχουν επιχειρηθεί στην υπόθεση και αναμένεται πλέον με αγωνία η απόφασή του, αφού υπάρχουν και διαρκείς αγωνιστικές υποχρεώσεις και όλοι θέλουν να ξέρουν πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στη βαθμολογία.

Ο Ηρακλής σε περίπτωση που διαφωνεί με την απόφαση, θα έχει δικαίωμα προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ. Σύμφωνα με τα άρθρα της κλήσης του, υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι ακόμα και για αφαίρεση βαθμών, αν κριθεί ότι υπήρχε όντως η παρατυπία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ