22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αυγενάκης: “Νομοθετική ρύθμιση για τις εκλογές στις ομοσπονδίες”

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μίλησε στον Real 97.8 και αναφέρθηκε τόσο στη μάχη εναντίον του κορονοϊού, όσο και στις κινήσεις που γίνονται ή θα γίνουν και αφορούν τις ομοσπονδίες, τα σωματεία και τους αθλητές.

Αναφορικά με τις εκλογές των ομοσπονδίων, οι οποίες διεξάγονται σε κάθε ολυμπιακή χρονιά ο Αυγενάκης τόνισε: "Θα χρειαστεί νομοθετική ρύθμιση για τις εκλογές στις Ομοσπονδίες. Αν θα γίνουν φέτος, παρότι αναβλήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, ή του χρόνου, παρά την 4ετή πρόβλεψη. Κάθε πράγμα στον καιρό του, όμως. Τώρα προέχει ο αγώνας ενάντια στον κορωνοϊό".

Παράλληλα πρόσθεσε πως "με επιστολή σε υπουργεία Οικονομικών & Εργασίας-Κοινωνικών Υποθέσεων, θα αιτηθούμε να συμπεριληφθούν στα Μέτρα Στήριξης & όσες ΕΠΣ και Σωματεία έχουν δηλώσει άλλους ΚΑΔ, εφόσον αποδεικνύεται άνευ αμφιβολίας η αθλητική τους δραστηριότητα", ενώ για του αθλητές τόνισε: "Προτεραιότητα έχουν πάντοτε οι αθλητές. Στρατηγική μου εξ αρχής. Συνεχής η επικοινωνία με τους Συνδέσμους τους & η συνεργασία με Ομοσπονδίες, Λίγκες. Ο,τι ενέργειες γίνουν θα είναι σε πλήρη συνεννόηση. Ερήμην τους δεν θα αποφασιστεί τίποτα".

Τέλος ξεκαθάρισε πως "θα ενταθεί η καμπάνια της Αιμοδοσίας του #ziseathlitika Eπιστολή σε Ομοσπονδίες, Λίγκες, Ενώσεις και Σωματεία για να συνεισφέρουν εθελοντικά, να δώσουν αίμα, να μην μειωθούν τα αποθέματα, να έχουμε πυρομαχικά στον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ