16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ατυχίες και πολιτισμός στην Ισπανία

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά τρεις τραυματισμούς είχε στην ημερήσια διάταξη η χθεσινή αγωνιστική της ACB. Οι δύο μάλιστα στον ίδιο αγώνα, στην αναμέτρηση Μπιλμπάο-Μούρθια, ένας παίκτης από κάθε ομάδα και ένας της Γκραν Κανάρια.

Πιο σοβαρή δείχνει να είναι η περίπτωση του Σκοτ Μπάμφορθ της Μπιλμπάο. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ρήξη έξω μηνίσκου. Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ομάδας, τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί ποιο δρόμο θα ακολουθήσει για τη θεραπεία του και αφού πρώτα συμβουλευτεί ειδικό. Και για να μας υπενθυμίσουν οι Ισπανοί πως είναι άλλος κόσμος μπασκετικά, η Μούρθια φρόντισε να στείλει και τα περαστικά και τη στήριξή της στον γκαρντ των Βάσκων.

O έτερος από τον αγώνα που αποχώρησε και μάλιστα με φορείο, κάνοντας τους πάντες να ανησυχήσουν με τους συμπαίκτες του να σπεύδουν κοντά του και το γήπεδο να τον χειροκροτεί (σε εκτός έδρας αγώνα, να τα λέμε κι αυτά) ήταν ο Σαδιέλ Ρόχας της Μούρθια. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό, ένα τράνταγμα προκάλεσε ένα "διάστρεμμα" στον αυχένα, αλλά δεν είναι κάτι που εμπνέει ανησυχία. Κάπου εδώ να πούμε και πως ο Μπάμφορθ, ο οποίος ήταν συμπαίκτης και είναι φίλος του Ρόχας, έσπευσε να τον επισκεφτεί και στο νοσοκομείο.

O τρίτος άτυχος της παρέας είναι ο Εούλις Μπάεζ της Γκραν Κανάρια. Στη διάρκεια του αγώνα με τη Μανρέσα την περασμένη Κυριακή, αισθάνθηκε ενοχλήσεις και κατευθύνθηκε στον πάγκο. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα έδειξαν διάτααση στο ισχύο και είναι άγνωστο ακόμη πόσες μέρες θα απουσιάσει από τα γήπεδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ