16.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αταμάν Vs Λάρκιν για την επανέναρξη της σεζόν

Ο προπονητής της Αναντόλου Έφες και το μεγάλο αστέρι της ομάδας φαίνεται πως έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για το αν θα πρέπει να επιστρέψει στη δράση η Ευρωλίγκα. Σε αντίθεση με τον Σέιν Λάρκιν , ο οποίος πιστεύει πως θα είναι επικίνδυνο για τους παίκτες να παίξουν και πάλι, ο Εργκίν Αταμάν θέλει να δει την σεζόν να ξαναρχίσει στην Ευρωλίγκα, ενώ επιμένει πως στην Τουρκία βιάστηκαν να σταματήσουν οριστικά το πρωτάθλημα.

Ο Αταμάν πιστεύει πως φέτος είναι η μεγάλη του ευκαιρία να κατακτήσει τον τίτλο και όχι αδίκως καθώς η Αναντόλου Έφες έδειχνε να βρίσκεται άνετα στην κορυφή της κατάταξης. Δεν έχει κρύψει την αντίθεσή του με την απόφαση να διακοπεί το πρωτάθλημα Τουρκίας, ενώ επαναλαμβάνει ξανά και ξανά πως είναι υπέρ της επανέναρξης της Ευρωλίγκας. Το είπε άλλη μία φορά σε συνέντευξή του στη Hurriyet.

"Θα μπορούσε να είχε βρεθεί μια λύση για το πρωτάθλημα Τουρκίας. Περίμενα να γίνει μεγαλύτερη προσπάθεια από την ομοσπονδία της Τουρκίας. Τους ρώτησα πως γίνεται να παίζουν στο Ισραήλ και στη Γερμανία και όχι εδώ. Ο ιός είναι μέρος της ζωής μας μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο. Ανοίγουν τα καταστήματα, οι επιχειρήσεις, το ποδόσφαιρο ξαναρχίζει, αλλά όχι το μπάσκετ. Θα έπρεπε να γίνει μεγαλύτερη προσπάθεια. Στην Ευρωλίγκα προσωπική μου εκτίμηση είναι πως κατά 60-70% θα ξαναρχίσουν οι αγώνες. Θα στενοχωρηθούμε αν γίνει το αντίθετο, γιατί η Έφες πρέπει να αποδείξει πως είναι η καλύτερη ομάδα φέτος. Είμαστε κοντά στον τίτλο. Υπάρχει Final Four, οι αντίπαλοι είναι δυνατοί, αλλά μπορούμε".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ