19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λάρκιν: «Η διακοπή θα δώσει πλεονέκτημα σε κάποιες ομάδες στη Εuroleague»

Ο Σέιν Λάρκιν με ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τοποθετήθηκε για το θέμα που έχει προκύψει όσον αφορά την πιθανή συνέχεια της Εuroleague με τον Αμερικανό παίκτη να σχολιάζει την κατάσταση.

Η μεγάλη ώρα που θα γνωστοποιηθεί κι επισήμως από τα... χείλη του Τζόρντι Μπερτομέου το μέλλον της φετινής Εuroleague πλησιάζει αλλά ο Σέιν Λάρκιν κρατάει τις επιφυλάξεις του σχετικά με τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Αναμφισβήτητα μέχρι την διακοπή της διοργάνωσης λόγω της πανδημίας ο παίκτης της πρωτοπόρου Αναντόλου Εφές  ήταν το ακλόνητο φαβορί για το βραβείο του MVP, παραδέχθηκε μέσω ενός μηνύματος τους φόβους του για την πνευματική και σωματική υγεία των παικτών σε περίπτωση επιστροφής ενώ τόνισε ότι η διακοπή αυτή θα επωφελήσει κάποιες ομάδες και παίκτες.

«Δεν είναι μυστικό ότι οι παίκτες δεν μπόρεσαν να μείνουν σε καλή φόρμα μετά την διακοπή. Το ρίσκο των τραυματισμών είναι μεγάλο. Δεν μιλάμε για ένα κανονικό διάλειμμα, στο οποίο οι παίκτες μπορούν να βελτιωθούν μέσω της δουλειάς. Η πλειοψηφία των παικτών δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Τόσο πνευματικά, όσο και σωματικά, δεν είναι ιδανικό το ενδεχόμενο να παίξουμε σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χωρίς να έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε σωστά.

Η Euroleague είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, με σπουδαίους παίκτες. Κάθε ομάδα αξίζει να έχει την ευκαιρία να κερδίσει, αλλά η πανδημία αφαίρεσε την δυνατότητα για σωστή προετοιμασία σε κάποιες ομάδες. Δεν ξέρω αν ο πρωταθλητής πρέπει να κριθεί από την ικανότητα των συλλόγων να προπονηθούν. Πρέπει να κριθεί από την δουλειά των παικτών στην διάρκεια ολόκληρης της σεζόν, μαζί με τους προπονητές, τους συμπαίκτες και το επιτελείο των ομάδων. Η διακοπή δημιουργεί ξεκάθαρα ένα πλεονέκτημα σε κάποιες ομάδες και σε κάποιους παίκτες» ήταν το μήνυμα του Σέιν Λάρκιν.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shane Larkin (@shanelarkin_0) on



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ