16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αρρώστησε ο Αναστόπουλος

Το πλέον πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος, αρρώστησε κι έτσι δεν θα μπορέσει να σφυρίξει το Σάββατο (04/05, 19.00) στο «Αντώνης Τρίτσης», ενώ δεν αποκλείεται να μην είναι σε θέση να πάει ούτε την Τετάρτη (08/05, 17.30) στο ΣΕΦ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα.

Ο Χολαργός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης της 25ης αγωνιστικής της Basket League, αλλά ο πρώτος διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος δήλωσε κώλυμα και δεν θα εκτελέσει τα καθήκοντά του. Όπως δήλωσε, είναι άρρωστος και για αυτό δεν θα μπορέσει να μεταβεί στο κλειστό, για να διαιτητεύσει μαζί με τους Κατραχούρα και Μαλαμά. Πλέον, υπάρχουν ερωτηματικά και για το εάν θα καταφέρει να δώσει το παρών στο φαληρικό στάδιο, στο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» με τους Πατρινούς για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Εφόσον δεν αναρρώσει έως τότε, δεν θα μπορέσει να σφυρίξει ούτε στο εν λόγω ματς κι έτσι θα οριστεί άλλος ρέφερι στη θέση του. Κατά συνέπεια, δεν θα τίθεται πλέον θέμα ο Ολυμπιακός να μην κατέβει να αγωνιστεί, κινδυνεύοντας με μηδενισμό και υποβιβασμό στην Α2, Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες έχουν εδώ και καιρό ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύουν να παίξουν σε καμία αναμέτρηση που θα διαιτητεύσει έστω ένας εκ των Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου και πως στα επόμενα παιχνίδια τους με τον Παναθηναϊκό, εφόσον ξανασυναντηθούν στα πλέι οφ, θα αγωνιστούν μόνο στην περίπτωση που θα οριστούν ξένοι διαιτητές.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ